deamagit de Mircea Diaconu

Am o nedumerire in legatura cu actorul (politicinul) Mircea Diaconu... nu inteleg de ce ar fi trebuit sa il votez si mai cu seama ce vrea el?!. Nu inteleg, sincer! Domnul Diaconu a fost la guvernare si ce a facut!? Ce a facut el pentru actori, pentru breasla lui? Sa nu imi spuneti ca nu asta conteaza pentru ca el a fost votat tocmai pentru ca e actor asa ca trebuia sa faca ceva pentru noi, sau pentru cultura! Salariul meu la teatru era 550 de lei. Ca sa stie TOATA LUMEA!!! 550 lei! Dupa ani de facultate si un greu concurs. Si acum vine domnu Diaconu sa il votez ca sa ce?
Nu cred in mitul Diaconu. In afara unor talk show-uri unde este PREA PREZENT el ce a facut?! A pozat in victima dar CONCRET ce a facut?
Raspuns: FILME BUNE! pai noi de asta l-am apreciat .. pentru filme si piese NU pentru politica pe care nu o face. M-am saturat sa ma uit la TV sa apara Diaconu ca un fel de victima. El s-a bagat aici si acum pozeaza in victima dar ce a facut el CONCRET!? Exista legea Ticu Dumitrescu dar legea Mircea Diaconu NU exista!
Sunt dezamagit pentru ca a devenit cel mai bun politician dintre actori dar NU este si cel mai bun actor dintre politicieni... la capitolul asta Basescu e mult mai bun... (de exemplu: "rusine domnule patriciu").
Sunt dezamagit!!!!
Daca ar fi dupa logica de la votul de duminica ar trebui ca Florin Piersic sa fie presedinte si Adela Popescu ministrul tineretului... lista poate continua..
PS: am votat dar nu a iesit independentul cu care am votat eu:)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...