CEL MAI FRUMOS 6 NATIONS

Am cativa ani de cand ma uit la toate meciurile din 6 Nations. Am prins momente istorice, rasturnari de clasamente, retrageri de jucatori legendari si asa mai departe. Cred ca cel mai frumos turneu pe care am avut sansa sa-l urmaresc a fost cel de anul acesta. La nivel tehnic, la nivel de rugby nu a fost cel mai frumos. Au fost ani cand Anglia sau tara Galilor sau Irlanda castigau cu mare slem si jucau fara greseala. Anul acesta a fost cel mai frumos ca spectaculozitate a rezultatelor. Daca voiai sa pui la pariuri nu puteai pentru nimic nu a mers cum ne asteptam. Cat de frumos este ca in ultima etapa sa poate fi, matematic, 4 castigatori. Era nevoie ca in primul meci ca Tara Galilor sa marcheze mai mult de 20 de puncte... MULT peste 20 au marcat. Apoi Irlanda a trebui sa marcheze peste 23... au marcat 30 peste Scotia...
Totul depindea de rezultatul meciului dintre Anglia si Franta. Eram SIGUR ca Anglia va castiga dar era importanta diferenta dintre cele 2. Meciul a inceput fulminant cu un eseu englez si se parea ca va fi floare la ureche pentru albi. Doar ca "cea mai slaba generatie de rugby francez"(asa cum a fost catalogata de presa franceza echipa Angliei) s-a trezit si.. supriza: a inceput sa joace..! Game on!
s-a terminat 55 la 35 --- Anglia mai avea nevoie doar de un eseu pentru a castiga profeul iar in ultimile secunde Franta a luptat. Pentru mandrie, pentru Rugby!
Asa ca anul acesta a castigat Irlanda!!!! Felicitari! Best 6 Nations EVER!!!!!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...