Honda Hornet

Am patit o treaba asa penibila ca merit sa o scriu aici... Mi am luat crashpad uri si am decis sa fiu Barbat adevarat si sa le montez singur... Sa nu apelez la un mecanic. Am scos motoru din garaj si toti vecinii treceau si ma salutau vazand ca mesteresc (singur) la motor. Basca, am scos si o trusa de scule total noua(la ce dracu sa o folosesc pana acum? O am de 2 ani...).
2 ore am stat. Am desfacut, F greu si dupa ce am insistat cu wd40, surubu de pe motor. Am taiat distantierele de la crashpad uri ca erau de CBR... Le am montat cu greu ca nu nimeream piulita. Le am strans si sters si gata. Am facut poze si am trimis si la prietena mea, sa ma laud ca s barbat indepenet!
Azi am pierdut un crash pad. Cu siguranta barbatul din mine nu a strans destul de tare surubul sau nu am pus destule saibe. Cert este ca am pierdut si crash pad ul si surubul si piulita si distantierul. Maine merg la un strangar sa imi faca alt distantier si sa i cer o piulita. Mai cumpar un set de crash paduri si... Ce sa vezi? SINGUR le montez si pe alea:)))
Aaa.. Era sa uit esentialul.. Am uitat sa va spun ca mi am luat motor si am luat di carnetul pe A. Nu am pus nicio poza nicaieri dar o sa incerc sa pun aici. Oricum numai aici o sa scriu despre motor si despre ce mai fac cu el..plimbari si etc.
Asfalt uscat!

AAA. Am uitat sa spun esentialul.... Mi-am luat motor. Ideea este ca nu am pus nicio poza nicaieri si nici nu pun. Plus ca putina lume stie. Am luat si carnetul pentru A. Ceea ce a fost mai solicitant decat am banuit. Pun singura poza de pe net cu moto mea! Emjoy!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...