Nume

Comunitatea afro americana are probleme cu numele. Adica inventeaza niste nume super weird pentru copii. Azrieles. A'ices(asta e nume de fata dar se peonunta ca un fel de ice). Jer'honda. Toure. Braely. LaShaniqua. Saxby Chambliss. Tagg Romney. Geoff. RomAdrea. LaKeisha. Bon’Quisha. Sha’Tanya. Toprameneesha. La’Quishria. Bonifa. Shataniana. Levondia. Bufanaquishria. La’Quishraniqua. Barbeesha. Mo’Nique. Abduiniana. Fo’Landra. Kisha. Bon’Qui Qui. Porche. V’Lanta’la’mana’ma’nisha. Sha’Nay Nay. Tay Tay.
Un pic ciudatel pt mine:))
Am vazut si un stand up pe tema asta dar nu auzisem sau vazusem persoane cu astfel de nume. Ieri am vazut ub documentar tare despre R Kelly si majoritatea fetelor abuzate de Kelly aveau nume de astea ciudatele.
Daca tot am pomenit de documentar sa spun si parerea mea: nu are nicio legatura cu faptul ca fetele sunt de culoare. Cam asta ar fi concluzia documentarului ca nimeni nu face nimic pentru ca fetele abuzate sunt de culoare. Nu cred ca e adevarat. La interviurile din documentar, majoritatea persoanelor care merg la concertele lui Robert Kelly subt de culoare si l apara pe dement. Daca fata abuzata nu recunoaste ca este ea in filmarea porn... Atunci judecatorul ce sa faca?
Eh, trebuie vaz documentarul. Doar 6 episoade. :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...