Voi cu vai de capul ei!

De vreo 3 saptamani ma țin să scriu un articol despre o emisiune absolutamente jalnică de la TV. Știu că multă lume nu se mai uită la TV. Eu sunt mormoloc bătrân și încă mă uit. Nu am viață socială deci sâmbătă seara zapez la tv după meciuri sau sărituri cu schiurile și peste ce emisiune dau? Voi cu Voicu. Așa mizerie de emisiune nu am văzut de când m-a făcut mama. De ce a durat atât să scriu? Pentru că Blogger nu mă lasă să încarc poze de pe tel și e nevoie să vă ărat pozele. Emisiunea e făcută pe genunchi. Cred că o face in 2 ore maximum. Ea, Voicu, își scrie materialul luat de prin revista Formula As și „oleacă„ de Wikipedia, poze de pe goagle și ea își citește VO. Fiind mai plinuță și excesiv de puturoasă. nu trage sunetul din 2 sau 3 părți, ci respiră greu a porc obosit, întoarce foaia și citește sictiriră mai departe textul PROST compilat din mizeriile găsite pe net. Una dintre emisiunile astea dezastru a fost despre Djuna Davitașvili.

Nu știți cine e? Nici eu! Nu contează. O mare tămăduitoare sau ceva de genu. Problema este că ne încurcă jurnalismul. Vaca satului, că mai frumos n-am cum să-i spun închipuitei asta de jurnaliste care se crede super smart dar a rămas tot la nivelul de râgâială pe satelit, a luat poze de pe google FĂRĂ SĂ LE VERIFICE. Așa că a pus aiurea poze cu această Djuna alături de poze cu Djuna Barnes, celebră scriitoare americancă. Hai cu poză cu Barnes să vedeți nivel de profesionalism la TV din România, TV cu pretenții afiliată la mari trusturi.
În afară că sunt TOTAL diferite cele două, una s-a născut la 1892 și cealaltă la 1949. Cum drecu să le confunzi? CUM?! Ce fel de putoare îngălată să fii să faci asemenea putori de emisiuni la ora 21, sâmbătă seara? TREBUIE să asculți măcar o dată modul în care ea, această mare realizatoare de emisiuni, madam Voicu, citește voice overul pentru materiale (Beta le ziceau odată, demult!). Îngrozitor. O RUȘINE la adresa televiziunii. Dacă făcea emisiunea pentru Tv Buhuși sau Văscăuți era ok. Dar la TV național în prime time. Mai mare jena.
DAR asta nu e totul. Stai să vezi cum a venit îngălata la emisiune. Cu ciubote și șosete flaușate roz de la fii-sa. Și o dă numai cadru general! DE CE! De ce mama dracului să orbești lumea cu așa imagine dizgrațioasă. Poftim cultură de castraveți:



Șosetele cu ciobote! De ceeeee?????? Odios! Dacă nu aveam netflixu pe televizoru ăsta, îl aruncam pe geam. Nu de alta dar stau la parter:))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...