James Brown, Michael si Prince pe aceeasi scena

Am gasit videoclipul asta pe emule acum vreo 4 ani si sunt fascinat. Am fost si voi ramane fan James Brown (Dumnezeu sa-l ierte) si recunosc talentul din Micahel Jackson care se pare ca prin 80 se ducea pe la spectacolele maestrului James. La un moment dat Michael ii spune lui James la ureche ca in sala se afla Prince (pe care iarasi il idolatrizez:D ), iar James il invita si pe Prince pe scena sa "performeze". cred totusi ca Prince prizase ceva inainte ca prea il manca nasul... Sper sa va placa.. eu sunt innebunit dupa ei 3... ( does that sound gay?)

Comentarii

Anonim a spus…
James Brown a fost unul din mentorii lui Michael si daca tot ii admiri, cauta poza in care Michael il ia in brate pe James, care era...in sicriu. Pe mine m-a impresionat.Cat despre Prince, ala e dus...nu merita nici macar sa-i culeaga nasul lui Michael de pe jos.
Toata lumea sa tina minte un lucru : M.J. is the best entertainer ever !
Irina Dan
SteFUN a spus…
ce rea esti draga... degeaba e Michael un bun entertainer e este mai talentat ca Prince daca prince este mai Studiat si stie atat de multe intrumente... chitara, bass, pian, tobe... el compune si orchestratii si versuri si tot... am sa dedic un articol special pt prince ca sa iti spun ce si cum a compus la viata lui...
SteFUN

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...