DACA VOI NU MA VRETI... POATE VA VREAU EU:D

Astazi a fost congresul extraordinar al PER national. Am fost si eu invitat ca si Delegat din partea filialei Bacau. Pe ordinea de zi: alegerea presedintilor, secretarilor si tot forul de conducere. Tata a venit si el si cand a ajuns in Bucuresti a constatat ca a uitat acasa costumul, drept pentru care a plecat imediat in Obor de unde si-a cumparat repede un costum f fain si scump(traiasca Visa electron:D). azi dimineata, m-am trezit, mi-am pus sosete curate si pantofii de duminca si am plecat la alegerile de partid. In drumul meu spre metrou ma suna secretaru de la partid(tata) si imi spune ca daca vin o sa fiu doar martor, intrucat de la Bacau sunt mai mult de 15 delegati(limita maxima) si deci nu mai pot sa votez. Ma enervez si nu ma mai duc la partid pe principiul "daca voi nu ma vreti.. eu dorm...". Bineteles ca nu am mai putut sa dorm si am asteptat telefonul de la conducere care sa-mi spuna care sunt rezultatele. Suna telefonul! Transpirat de emotii raspund. Era Domnu secretar(tata), care imi spune ultima veste: Ion Iliescu a dechis sedinta de partid... Domane Dumnezeule ce am ratat... dadeam noroc cu Nea Nelu si eu, faceam o poza cu omul care s-a pozat cu James Brown pe vremea cand a fost la Cerbul de Aur... Doamne ce am ratat.. Suna a doua oara telefonul... Era greseala.. Il injur pe ala... Suna a 3-a oara telefonul si aflu intr-un final rezultatele: fix acelasi presedinte... adica cel interimar, iar presedintele executiv este presedintele filialei Bacau. Unul dintre vicepresedintii nationali este secretarul de la Bacau(tata). In rest nu mai stiu... Dar sunt baieti buni sunt sigur.
Bravo congresului, Bravo partidului!! Imi este ciuda pentru ca acum congresul a fost la Hotel Dorobanti si a fost si un pranz la restaurant cu un bufet suedez, cu sucuri naturale(ce naiba suntem ecologisti), cu de toate... si le-am ratat.. poate la viitorul congres, chiar daca este peste 4 ani.. eu o sa fiu tot student, deci o masa gratis e buna si atunci.
Nu uitati sa ma votati la consilieri.
Va saruta
SteFun Green:D

Comentarii

Unknown a spus…
mai frate...... ca al mai mare ecologist in viata inca nu s/a votat stiam....dar acum sunt convins ca nea nelu este un posibil laureat....ce naiba doar ne integreaza in natura salbatica si primitiva de aproape doua decenii....ba chiar ne apropie de ceea ce am foet pe cand natura era inca virgina si nu cunoscuse nici macar OB-ul.....adica"mai anumalule!"
daca nu toti suntem cu nea Nelu, indubitabil nea Nelu e in tot si in toate....TRAIASCA PER!!!
Anonim a spus…
Prea putin ma intereseaza politica.....Tot ce stiu este ca tu ai "an inborn sense of humour". Ideea e simpla: "keep up the good work"!
Radem noi, glumim, da peste vreo 10 ani ia sa vezi cum o sa fie ecologistii la putere...ai atunci sa te tii frate!!!! Nu stiu ce-o sa mai ramana de salvat din flora fauna etc., dar oricum, intentia conteaza...
Razvan a spus…
Dragul meu consilier; daca tot a inceput campania...baga si tu o limba la "primarul" ecologist...
Ar trebui sa scrii un articol despre cum ar arata o sedinta de consiliu local in Buhusi, cu noi doi...sa zicem...prin preajma...

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...