Partidul te vrea uns, roachere...

Am fost zilele trecute (duminica) la intalnirea judeteana de partid, la partidul al carui membru sunt. NU! Nu sunt membru PSD sau PD-L sau PNG sau plm sau PNL sau Doamne fereste PRM ce plm. Sunt membru PER. Adica Ecologistii, daca tot am terminat o facultate de profil. A fost prima mea sedinta de partid desi sunt membru de 4 ani. Duminica am fost chiar delegat, adicalea am si votat. Am ajuns la Bacau la locul cu pricina, unde ne-au intampinat 2neni care puneau un banner cu PER si alti 2 care ne-au pus sa semnam o lista si sa luam o mapa cu niste foi peste care nu m-am uitat dar care avea si o insigna fff faina cu PER, pe care o port si acum. A inceput sedinta. Toata lumea se ridica in picioare si ma ridic si eu automat. Se aude o muzica pe fundal si toata lumea e atenta. Este imnul Romaniei si pe mine ma buseste un ras de om prost pentru ca in sala aia cu 130 de persoane imnul se auzea de la un laptop pricajit si lumea facea eforturi sa il auda. Partid mic, laptop mic:D. La inceput au vorbit 3 neni de la alte partide si au urat succes sedintei si noi am aplaudat. Apoi a vorbit presedintele 15 minute si a spus ce a facut 4 ani la carma partidului la judet. Am aplaudat. Si-au depus candidatura aceeasi oameni pentru inca 4 ani si a inceput votul. Toti am primit cate o foaie de vot pe care erau trecuti la fiecare functie cate o persoana sau 2. Interesant este ca nu aveai ce sa alegi adica la presedinte era o singura persoana, la secretar o persoana, la tineret o persoana... deci cate functii atatea persoane. Votul consta in faptul ca puneai acea foaie cu numele persoanelor in urna fara sa ai ce alege ca doar nu era niciun fel de concurenta sau rivalitate. Te rugau cu cate o functie. Cel mai fain a fost la anuntarea rezultatelor. BRAVO... unanimitate... a iesit vechiul presedinte. Unanimitate si la secretar si la tineret...102 voturi pentru si 0 voturi impotriva. DAR la functiile de vicepresedinte sau de lider aripa feminin au fost si voturi impotriva:)))))))))) adica unii membri au taiat numele de pe foaie au fost 98 de voturi pentru si restul impotriva.
La final am servit "o biscuite, un fursec, o cafeluta" si o poala-n brau.. toate facute de catre gospodinele din partid. Drept pentru care m-am hotarat si voi candida la functia de consilier in Buhusi pe listele partidului PER.
Asa ca a inceput campania. VOTATI-MA!!!!!!

Comentarii

Ai uitat sa precizezi cine a fost ales presedinte...:)))
SteFUN a spus…
acelasi:)))))
iar tata a fost ales secretar(a) de partid:)))
Razvan a spus…
Titlul e ..."povestea vietzii mele". Roacker sunt; tuns...de asemenea...ce mai ramane? Sa fiu uns, normal!!! Ai gresit intr-o privintza: mapele nu ni le-au dat 2 neni, ci o don'shoara frumushica si verde. Plus ca, frate consiler,...n-ai zis nik despre shtirista aia dupa care te lingeai pe bot... (si io si secretarul nou-ales)
Sunt domnisoare verzi la ecologisti? Ma inscriu si eu, voluntar la curatat mladitele, altoit butasii si cules de fragi si muRRRRE
SteFUN a spus…
este don'soare la partid...esteeee... verde toate .. verde..:D

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...