E din ce in ce mai greu..

Nu stiu daca "am ajuns la o varsta" sau sunt doar "tocit", dar pe zi ce trece imi este din ce in ce mai greu. Din ce in ce mai greu sa am incredere in oameni. Eu m-am nascut un credul si un naiv. Si am ramas asa multa vreme si inca mai sunt. Sunt un naiv pentru ca eu nu suport minciuna si mincinosii. Nu-i suport si 99% din viata am spus adevarul. Spun 99% pentru mai cred ca sunt cazuri cand am mintit (pe care nu mi le amintesc). Pana si cand am facut greseala sa-mi insel prietena am recunoscut. Pentru ca sunt atat de naiv si prost incat spun mereu adevarul. Asta datorita tatalui meu care, de mic, ma invata sa spun mereu adevarul pentru ca daca eu greseam, daca ma duceam si recunosteam pe jumatate ma ierta(adica nu ma batea asa de rau).
In fine, am mai crescut dar obiceiurile de mic le-am pastrat, adica inca mai spun adevarul si astept sa mi se intoarca acest adevar indiferent daca e dureros sau mai stiu eu cum.
Spre marea mea mirare 70% din oameni mint. Si daca nu mint, atunci restul se incadreaza la mitomani... cam 29%... poate 1% sunt sinceri.
Imi este din ce in ce mai greu sa am incredere in oameni. E clar ca exagerez, ca lumea(inca mai sper) nu minte chiar asa de mult. Dar cum sa mai cred eu oamenii cand amicii te fura, cand (mai ales la actorie) toti te vorbesc si iti poarta ... de toate... nu nu, sa nu credeti ca fac eu exceptie... NU! Si eu vorbesc. Da! Sunt un mare barfitor, dar am un mare avantaj. Acela ca eu spun acelasi lucru si persoanei, in fata... pt ca sunt un bou si sunt sincer... De-unazi ma intreba Tania ceva pe mess si am fost sincer, Ioanei ii spun ca e alintata si lu Florin ca m-a suparat ca a fost fara mine la casting, ca mai minte din cand in cand si ca e putin hot... Eu le spun si in fata...
Dar nu despre asta e vorba... Este vorba de increderea si sinceritatea pe care o dau oamenilor. Ma astept la acelasi lucru de la ei. Si nu se intampla nimic. Cum sa am incredere in oameni cand, mai ales in Bucuresti, toti trag de tine sa te fure??? Cum sa am incredere in femei cand prietenului meu, femeia, era in pat cu el si scria sms-uri altuia??? Cum as putea sa am o relatie cu o liceanca atunci cand ea ma minte??? Cum sa mai cred femeile cand toate spun ca te iubesc cum nu au iubit pe nimeni si ca nu vor mai iubi dupa tine si...TOATE.. absolut toate te uita dupa o luna...Toate vor sa te uite si trec peste... Cum sa am incredere in oameni cand ardelenii se lauda ca sunt cei mai cinstiti si, in realitate, sunt la fel de hoti si de muisti ca restul??? dar macar se lauda ca-s cinstiti.Muie!!! Sunteti la fel de hoti ca toti romanii!!! Probat! Cum sa cred in laude cand vad ca-s naspa si ca toti se mananca intre ei??? cum sa cred profu cand la telefon spune una, in clasa alta si cand ma vede alta??? Cum sa mai cred in toti oamenii care mi-au promis(fara sa-i rog o data!) ca ma ajuta cu de toate(cazare, contracte, rahat, orice..) cand ma mut la Bucuresti??? M-am mutat si am vazut pula... Si o vad zilnic...
Cum sa am incredere in politie cand politaiu imi face cunostinta cu hotul si ma sfatuieste sa ma inteleg cu el ca sa nu avem probleme??? Eu, care nu am incredere in fortele mele ... care sunt o mamaliga, ma vad nevoit, pentru prima data in viata, sa am cea mai mare incredere in Dumnezeu si in mine... In rest mai cred in tata, mama si sor'mea.
Nu va mai cred... Nu am cum.. Si ma doare pentru ca iubesc oamenii, dar minciunile ma fac sa-i urasc si incep sa nu mai vreau sa socializez cu nimeni.. Imi place la nebunie sa stau singur in casa.. sa ma inchid in camera mea si gata... As vrea sa pot(sa am destui bani) sa ma izolez, macar cativa ani, departe de lume... macar de se schimba ceva... Nu mai cred in oameni...

Comentarii

Razvan a spus…
Oho...sa fi sanatos, stimabile...de catzi ani am descoperit placerea de a sta singur. Casa mea e castelul meu si tare bine ma simt acolo; in rest...cum ziceai si tu...MUIE la totzi!!!
Anonim a spus…
e trist ca spui tu asta, tu care pareai departe de toti mizantropii lumii asteai
Anonim a spus…
...nici oamenii in tine...
SteFUN a spus…
de asta esti anonim si nu te semnezi... pt ca am incredere nuu?
Si in mine poti sa ai incredere, draga...eu macar mint din obligatie profesionala...:))))
P.S. Iar te-ai certat cu vreo dama de esti asa de melancolic?
SteFUN a spus…
ma cunosti dar nu e numai asta... nu-mi place la Bucuresti, sunt cam nefericit aici... si in final... nu sunt melancolic si melalcoolic
RaluSite a spus…
Frate... exista o singura solutie... gal gal gal.. pe gat... sau hai la Cluj... macar aici suntem amndoi! :D
si ne mai batem si noi ne mai scoatem ochii...
Cu pupaturi
matusa a spus…
ce s-a intamplat cu tine?
nu crezi ca esti cam pesimist la varsta ta? ma bucur oricum ca l-ai descoperit pe Dumnezeu. pana la urma merita
Bucuresti e naspa rau de tot, dar cine stie, poate e coaja de banana pe care ti-a aruncat-o Dumnezeu in fata...oricum la un moment dat aluneci pe ea...problema e cat de belit te ridici de pe jos...asa ca...ai grija la coate si genunchi!
Razvan a spus…
URASC BUCURESHTIUUUUUUUUU...
Anonim a spus…
Nu te lua dupa soru-ta. Alcoolul dauneaza grav sanatatii. Incepe de la cap, dovada ...soru-ta.
Ti-o spune un cunscator, ....tata....

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...