NTV Cribs

Incep cu o precizare pentru toti tolomacii care ma intreaba daca e adevarat ca a murit catelul din rex, daca eu chiar am muncit 3 zile la barcuta si daca mai fac streeptease... Raspunsul e NU. La toate. Si nu ma mai frecati la cap cu prostiile astea ca e clar ca nu ai inteles nimic din alea daca pui intrebarile astea... Scuze iesirea dar prea multa lume a luat prea in serios filmuletele alea si nu imi vine sa cred.
Acum am Oroarea sa prezint ultimul meu filmulet: NTV Cribs BABYYYY!!!! Doggy Style! Sper sa va placa ... are 13 minute ...Enjoy:

Comentarii

Cristina a spus…
super tareee :)
RaluSite a spus…
Frate.. esti tare.. dar n-am vazut nici o multumire... sora-mea mi-a facut lipeala pentru apartamentu asta .. de alea alea ceva.. rusine!!
Razvan a spus…
Baaaaaaaa....ashtept cu interes echipa NTV ...cashi...la baiatu' in suburbie; vrei tobe? Am in sufragerie? Vrei sa tragi de fiare? Dormitoru mic e numa bun si dotat. Vrei istorie? Sa vezi tata futodrom in "casa mare". Catzel, mashina, motor, muzici ca la balamuc...se gsesc toate; c'mooooooooooonnnnnnnn...
Ce mi-o placut in filmuletz: frigideru' plin, tobele (chit ca erau palmate), cartzile tale, tunningu' mashinii si...piscina...

Postări populare de pe acest blog

Apel către noile lichele

SA MANANCA SI GURA MEA...

Leapsa de la Irina si Akreala