NTV Cribs

Incep cu o precizare pentru toti tolomacii care ma intreaba daca e adevarat ca a murit catelul din rex, daca eu chiar am muncit 3 zile la barcuta si daca mai fac streeptease... Raspunsul e NU. La toate. Si nu ma mai frecati la cap cu prostiile astea ca e clar ca nu ai inteles nimic din alea daca pui intrebarile astea... Scuze iesirea dar prea multa lume a luat prea in serios filmuletele alea si nu imi vine sa cred.
Acum am Oroarea sa prezint ultimul meu filmulet: NTV Cribs BABYYYY!!!! Doggy Style! Sper sa va placa ... are 13 minute ...Enjoy:

Comentarii

Cristina a spus…
super tareee :)
RaluSite a spus…
Frate.. esti tare.. dar n-am vazut nici o multumire... sora-mea mi-a facut lipeala pentru apartamentu asta .. de alea alea ceva.. rusine!!
Razvan a spus…
Baaaaaaaa....ashtept cu interes echipa NTV ...cashi...la baiatu' in suburbie; vrei tobe? Am in sufragerie? Vrei sa tragi de fiare? Dormitoru mic e numa bun si dotat. Vrei istorie? Sa vezi tata futodrom in "casa mare". Catzel, mashina, motor, muzici ca la balamuc...se gsesc toate; c'mooooooooooonnnnnnnn...
Ce mi-o placut in filmuletz: frigideru' plin, tobele (chit ca erau palmate), cartzile tale, tunningu' mashinii si...piscina...

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...