...fara titlu

va-ampovestit vreodata de ce am eu probleme cu chicioru drept, cum l=am lucsat prima data?
daca da, nu ma intereseaza mai povestesc o data ca doar e blogu meu asa ca fii antena la mine ca dam pe bulgari.
se facea intr-o seara mai ca asta. Eram aproape la fel de manga. Ba pardon a! atunci eram muci, tzeafa...ranga. Si deci se facea ca era primavara anului 1998.. an bun pentru vin. an bun... numai ca eu nu bausem vin si am baut coniac. Drobeta 5 stele mancati-as gura ta de peleu. a baut stefan trai-ti-ar de era "pe soseaua gatului... gal gal gal" cantam ca vaca "am sa beau pan-a face mata miau" dupa aia imi amintesc ca un preten ma fugarea sa imi dea sa beau cafea si eu dansam pe bob marley .. stiu ca am iesit din incinta. Plm nu stiu cum se cheama scoala profesionala, ma rog... si am iesit si mi-am dat seama ce iubec cel mai mult in viata...pamantul ..PANA MEA OAMANTUL si l-am sarutat cu patos si TUNCI.. atunci mi-am lucsat imitial chocioru stang de ma durea de fugeam de durere..ma rog "rpost fiind carte nestind" fugeam..asa ma aratm eu entusiamat de noau mea entrsa... apoi nu am mai auzit muzica lu guta ca acum sau sandu ciorba si am stat pe baca sa imi bora-revin si la 7 diminstaa m-a dus acas dan miron si isaila pretenuii mei care nu m-au lasat sa decartez in masina omului care nush care era si m-a dus acasa... bottom linme este ca tata m-a iertat si eu nu am mai baut 4 ani...dar acum:D recuprezx.. asa ca ADU SORA PERFUZIA CU RACHIOE CE PLM" si nou album cu tiganeasca de taiat cu lama.. ca aia merge amu..
va pup si va iubesc in PLM:* mai ales pe razavn si pe horia ca ei citeste blogu meu si de asta mai scriu si eu :(:*pupatciuuuuuuuuuuuuus

Comentarii

Sa-ti traiasca gura aia pocita si mare de la Buhusi mancatzash. Povestea e asemanatoarea cu aia cand mi-am spart eu prima data capu in spate la cimitir:)))
Razvan a spus…
Baaaaa....da' manga mai erai cand ai scris articolul asta; da' macar bine ca mi-ai amintit sa-mi fac impachetarea cu "diverse unguente" la chicioru drept cel bulit in campul muncii...
P.S.,,,asa-i ca imbatranim? pe Horia il intreb, de fapt...
Anonim a spus…
mai citesc si altii, dar pentru ca-s in sectiunea 'no comment', trec neobservati :P
SteFUN a spus…
sprer ca ai dreptate.. sper ca citesc si altii si sper sa le placa pentru ca tare as vrea sa nu scriu numai pt 2 persoane... asa ca sper ca sunteti mai multi chiar daca sunteti la "no comment"
va pup:*

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...