100=PRIMARIE...BOMBA ZILEI>>ANULUI

Scriu acum articolul cu numarul 100. Asta inseamna ca in medie am scris un articol pe zi de cand exista acest blog. Am lasat aceasta stire bomba special pentru articolul cu numarul 100. Ei bine deja stiti ca sunt membru al PER(Partidului Ecologist Roman). Ce nu stiati este faptul ca particip la alegerile din acest an pe listele de la consilierii orasului Buhusi undeva foarte sus pe lista.. BOMBA de abia acum urmeaza deoarece partidul avea nevoie si de o persoana competenta pentru a propune la functia de primar din partea PER Buhusi. Am fost propus pentru aceasta functie si am acceptat umil aceasta propunere si responsabilitate totodata. Astfel din acest moment sunt candidatul la functia de primar al orasului Buhusi din partea PER si la functia de consilier local. Sunt cel mai tanar candidat la functia de primar ever... cred ca voi ajunge si in cartea recordurilor deoarece am 23 de ani si implinesc 24 pe 30 aprilie. Am exact limita de ani permisa de lege pentru a candida iar judecatoria a admis propunerea, asadar am inceput campania(oficial de la 1 mai). Lansarea candidatilor PER va avea loc oficial pe 30 aprilie(de ziua mea) in toata tara concomitent la ora 11 00.

va saluta primarul vostru:
Stefan Zaharia.

PS: World Record baby...

Comentarii

Anonim a spus…
Bravos!!! nici nu e de mirare...ca ai fost propus pe liste! esti destept... dar pacat ca nu toti te admira la adevarata valoare! poopici...
o fosta geografa de la iasi
Anonim a spus…
Foarte tare! Poti macar sa ramai cu amintirea pentru ca primar nu o sa iasa niciodata un ecologist...Daca o sa fii pe liste eligibile la alt partid mai puternic ar fi ceva...Vezi macar sa apari la emisiunile locale(daca exista) si sa-i spurci pe aialalti asa cum stii mai bine..:) Bafta in alegeri!
Lucian Pintilie
Anonim a spus…
Prea tare! Asta e cireasa de pe tort! Numai asta nu facusei. Dar nu ma mira. Ma gandesc chiar ca ai sanse...Dar ma intreb, tu chiar vrei sa devii primarele orasului? Sau e doar o aventura asa sa vezi ce iese, spunandu-ti ca oricum n-ai nici o sansa? Mi se pare ca te cam lasi dus de val, adik in voia sortii. Nu ca ar fi ceva rau sa te lasi...Sincer cred ca cel putin consilier o sa fii. Atuurile tale, pentru moment - papagalul si tineretea :D. Eu unul nu pot decat sa-ti doresc sa reusesti! Succes!
Anonim a spus…
Super tare, Stefan.
Desi sunt buhuseanca, habar nu aveam ca vom avea deosebita placere sa te gasim pe listele de candidati la primarie. Ai grija insa ca ti-au luat-o amaratii astia care mai candideaza inainte. Auzi.... Vranceanu a impartit fluturasi prin oras cu o prezentare URATA....
Te admir si ai un vot de la mine.
Razvan a spus…
Hombre...salut cu respect propunerea facuta; desi vreau sa-tzi spun ca au stat ashtia de la buhusi si de la judet, pana in ultima clipa, calare pe mine...sa ma propuna pe lista mai-marelui gospodar al urbei. Cred ca tu esti al mai bine-venit. De Ce? Pt ca spre deosebire de mine, TU ESTI NORMAL LA CAP!!! In cazul tau nu s-ar putea ivi niciodata jenanta situatie in care se isca intrebarea - "unde-i primarele?" iar raspunsul sa fie - "da din cap pe plaja in Vama Veche" sau "e beat mort la intrunirea motociclishtilor din gheorghieni" !!!
In rest...stii bine ca noi doi am face cea mai tare echipa... mai tre sa avem doar oleaca de rabdare; o sa ajungem si acolo.
Ba...si inca ceva, sa-ti faci o campanie mergand pe elementul surpriza; candidat-bomba, asa cum n-a mai fost nimeni in buhusi. Ai votul meu si al tuturor prietenilor si motociclishtilor mei!!!
SA AVEM BAFTA!!!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...