PETRECEREA CONTINUA...

Am fost la ziua unei colege. A fost foarte fain m-am simtit foarte bine mai ales ca m-a lasat sa pun muzica mea si am pus numai Misterious Girl si Ala la la long inner circle:D... adica muzica de mai jos de pe blog:)))) Oricum a fost marfa ca am dansat pan la 1 cand am terminat melodiile mele si aplecat acas fericit:)
Acum vreau sa va arat locatia care a fost un deliciu... In primul rand cladirea era intr-o curte.,.. in curtea unei biserici catolice. Acolo deci se fuma ca doar nu ai sa fumezi in "incinta"... si daca injurai si vorbeai urat parca simteai o putere divina carese uita la tine si te corecta... Apoi locatia exacta... este o gradinita... Acum vedeti ce se intampla cand faci o petrecere de altfel super tare, intr-o gradinita, ceea ce a facut si deliciul serii... in primul rand vrei la baie sa mai scoti din bere si dai de:


In cazul in care nu ai nimerit... si clar ca nu ai nimerit piticania aia de WC, vrei sa te speli pe maini pe picioare si pe ce ai mai stropit si dai de chestia aia care cica e ghiuveta:))):



Apoi vrei sa stai jos sa mai vorbesti cu o fata sau baiat despre Tutea sau despre nihilismul la eliade si te asezi pe...:



Acum ma gandesc ce maldar de chistoace au ramas in curtea bisericii si mai ales in fata gradinitei. E clar ca vasilica din grupa mica azi baga kent la greu si vasilica se joaca cu un prezervativ din buda:))) Ma gandesc daca Dan s-a facut iarasi ranga si daca da, ma intreb daca a vomat in curtea bisericii, nu de alta dar poate erau si niste morminte pe acolo... Dane ai grija ce faci.. Hai v-am lasat.. a fost funny cat a tinut...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...