COCALARII SE INTOARCE(EP 2)

Zilele trecute am postat unele poze de pe cocalari.ro, ce mi se parea mie mai funny. Continuam seria nemuritoare cu alte poze de mare si larg angajament.
Mai intai deschidem seria "carpeta mea, valoarea mea!!". E clar ca daca nu ai o carpeta cu rapirea de Serai sau Galatasaray, depinde... sau una cu 3 lei la plaja, cu capreoarele la apa sa bea si gura lor o apa sau, cea mai de succes acum, cea cu Maica Domnului..., daca nu ai asa o carpeta pe peretele vopsit cu albastru si dat cu mica, nu ai valoare frate. Va prezint pe Janeta. Ea se uita in carpeta ca in oglinda... dupa cum observati sora ei Xena este in carpeta cu 1 leu si un trigu coaie.... iasoooo. Deasupra troneaza frumos tabloul de familie din 63 cand mos Gherasa era patron in casa de chirpic din mahala:

Urmeaza la mica distanta Marilena. Nu stiu cum se numeste fatuca dar are fata de Marina sau Marilena. Ba nu... o cheama Marina Puscasu(familia puscasu:D). Ea se pozeaza cu coarnele cerbilor du pe carpeta si observam aranjamentul floral ...adica un ghiveci pozitionat destul de neinspirat in fundul fetei. Se asorteaza cu lutul de pe cizmele negre asortate la pansamentu supranumit sutien, tras peste cosurile ei de pe piept...ea le spune sani:

Daca-i pofta de mezel, intreaba pe Marcel. Are asa o fata de Marcel baiatu asta. Valoarea lui e carpeta cu capreoare la apa...o celebra intre cunoscatori

Urmeaza the best of all... Ea are cea mai mare valoare manca-ti-as! Are nu una ci 2 carpete. prima este o clasica desigur, cerbi la apus cu rama florala... dar a doua face parte noul wave... este tigrul singuratic. El arata puterea ei, si mai ales puterea lu' Salman Khan, actorul ei preferat din filmele indiene de pe B1 tv... Bravo fata te iubim ca ca tine mai gasim... cu sutele(cizmele e din Obor de la Gusi):

Comentarii

Anonim a spus…
super articol....astept urmatorul articol despre bibelaurile(calul cabrat, veioza peste etc) si mileurile de pe televizor!
Lucian

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...