LA CEREREA PUBLICULUI!!!

Din nou la cererea publicului sunt nevoit sa continui o serie de succes despre cocalari. De data aceasta sursa de inspiratie este pitzipoanca.org. am intrat si am selectat o serie de poze SUGEstive.
Prima serie de fetze are ca motto: nu am cu ce ma lauda dar asta nu ma impiedica sa-mi fac reclama. prima este o pitzi care a confundat garderoba cu pomul de craciun. Tragic este ca ele ies asa pe strada, haptocar mo gadjo!

Urmeaza sora lu papusa Chucky, aia de omora copii: "be my friend be my friend!!!" frate te trezesti noaptea si se uita asta la tine in pat te caci pe tine de frica, faci Aghiazma Mare in casa:

urmeaza una care nu intelege(ca si aia cu cartofii de inainte:)) ) ca nu e sexy sa faci poze la wc, oricat de mult se screme ea nu e sacsi deloc, deloc deloc:

ceva imi spune ca ea nu stie ca a fost fotografiata si nici ca nu e deloc bine imbracata...arata ca un porc pe bune...

nu stiu ce e ?
baiat, fata? lacusta copil, carnat invelit la metro sau gladiola. Nu stiu ce e chestia asta din poza. Poate e din plastic la misto un manechin:

ca de obicei la final las geniiiiiile genitale. Las spuma, la creme de la creme. Sincer nu cred ca mai pot comenta. rad ca vaca in fata tastelor si reusesc sa procesez, s-a blocat hardu si procesoru in mine de ras. Eu zic un singur lucru DAAAAAAAAAAAAAAA!!!! FA-O!!! N-AI TUPEU!!!!!!:)))

Comentarii

Anonim a spus…
Hai sa dau eu primu' comentariu si sa ma retrag ca incepe meciu': prea tare, f tare!!! Recomand cuca l dura :) saiturili astia, mai ales la munca, cuco legii:). Razi di ti ca ci pi tini!:)) Scuzati de expresii, da' se cade sub masa de ras.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...