LA CEREREA PUBLICULUI!!!

Din nou la cererea publicului sunt nevoit sa continui o serie de succes despre cocalari. De data aceasta sursa de inspiratie este pitzipoanca.org. am intrat si am selectat o serie de poze SUGEstive.
Prima serie de fetze are ca motto: nu am cu ce ma lauda dar asta nu ma impiedica sa-mi fac reclama. prima este o pitzi care a confundat garderoba cu pomul de craciun. Tragic este ca ele ies asa pe strada, haptocar mo gadjo!

Urmeaza sora lu papusa Chucky, aia de omora copii: "be my friend be my friend!!!" frate te trezesti noaptea si se uita asta la tine in pat te caci pe tine de frica, faci Aghiazma Mare in casa:

urmeaza una care nu intelege(ca si aia cu cartofii de inainte:)) ) ca nu e sexy sa faci poze la wc, oricat de mult se screme ea nu e sacsi deloc, deloc deloc:

ceva imi spune ca ea nu stie ca a fost fotografiata si nici ca nu e deloc bine imbracata...arata ca un porc pe bune...

nu stiu ce e ?
baiat, fata? lacusta copil, carnat invelit la metro sau gladiola. Nu stiu ce e chestia asta din poza. Poate e din plastic la misto un manechin:

ca de obicei la final las geniiiiiile genitale. Las spuma, la creme de la creme. Sincer nu cred ca mai pot comenta. rad ca vaca in fata tastelor si reusesc sa procesez, s-a blocat hardu si procesoru in mine de ras. Eu zic un singur lucru DAAAAAAAAAAAAAAA!!!! FA-O!!! N-AI TUPEU!!!!!!:)))

Comentarii

Anonim a spus…
Hai sa dau eu primu' comentariu si sa ma retrag ca incepe meciu': prea tare, f tare!!! Recomand cuca l dura :) saiturili astia, mai ales la munca, cuco legii:). Razi di ti ca ci pi tini!:)) Scuzati de expresii, da' se cade sub masa de ras.

Postări populare de pe acest blog

Apel către noile lichele

SA MANANCA SI GURA MEA...

Leapsa de la Irina si Akreala