SC CRUCEA SRL

Ce primesc pe mess zilnic ca mass: "Cum ar fi daca am trata Biblia ca pe telefoanele mobile ? Oare le-am purta cu noi mereu, in posete sau in buzunare ? Oare ne-am intoarce dupa ea daca am uitat-o ? Am umbla prin ea de cateva ori pe zi ? Am folosi-o ca sa primim mesaje din textul biblic? Am trata-o ca si cum nu am putea trai fara ea? Oare am darui-o ca si cadou copiilor nostri? Am folosi-o cand calatorim? Am folosi-o in caz de urgente? Si inca ceva, spre deosebire de telefoanele mobile, nu trebuie sa ne facem grija ca vom fim deconectati. Iisus a platit deja factura…in avans !! Unde e Biblia ta ?” P.S. daca esti crestin adevarat da-l mai departe,nu-ti fie rusine. Nu mi e rusine ca EL zice: cine se va rusina de Mine si eu ma voi rusina de el.... "

O mizerie mass-ul asta. O mare mizerie. Ce inseamna asta. Pai Biblia este mobil. HUUUUUUUUUUU! Blasfeime. Eu cand pun mana pe Biblie ma gandesc de doua ori ce am facut cu mana ai in ziua aia. Si eu sa port Biblias aia la mine. Sa o port in baruri, in crasme cand beau...Asta arata ca-s crestin??? Asta arata relatia mea buna cu Dumnezeu? Asa fac eu "Puncte" pentru cand o sa mor? O MARE MIZERIE!!! Asta este domnilor. Biserica Crestin Ortodoxa a ajuns la Catolicismul din perioada lui Luther. Am ajuns sa cumparam lucruri ca sa ma iesrte Doamne Doamne. Am fost aici la Biserica, la Bucuresti sa ma spovedesc....stiti care e canonul ca sa ma ierte preotul?(sa ma dezlege de fapt) mi-a spus sa cumpar o icoana mare... sa o dau de pomana... am ajuns la indulgente. Am vazut alta mare prostie...brelog cu iconite. Mai desteptilor... cum sa tin Sf Treime la cheia de la BMW???? Chiar asa de disperati suntem. Chiar asta arata cat de c5redincios sunt. Adik daca nu port Biblia inseamna ca sunt pagan, ca nu-L cunosc sau nu-L iubesc? Sunteti NEBUNI!!!???? Sunteti deplasati fratilor. Cum sa port Biblia la mine... sa am ispite sa ma imbat sa citesc din ea sau cum? sa citesc in tramvai cand sunt nervos... sa injur cu biblia in buzunar? Credinta e un pic mai personala si nu tine de fatada sau de isterii si madrii de genul asta. Rusine frati credinciosi...Rusine! Nu dau mai departe, puteti sa ma considerati pagana... nu ma intereseaza...
si aia cu Iisus a platit factura suna a spot la Sampon frate... inteleg asta cu modernismul in biserica dar nu asa... Biblia se studiaza se cauta nu se rasfoieste ca pe Cancan...ufff. iarasi m-am enervat ma doare ficatul!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...