Andrutzzu Riciu

Andrutzzu Riciu va prezinta noua crema Rugol.
Institutul de cercetari somnoroase Vadim Ecologics, alaturi de renumita firma Cornelius Enterprises lanseaza pe piata o noua marca a calitatii garantata de numele producatorilor si a doctorilor cercetatori care au lucrat ani de zile la noua formula a cremei universale Rugol.
Doctorul austriac Andrutzzu Riciu vine si ne surprinde cu o noua formula a cremei sale Ceclofer. Doctorul Riciu a studiat la facultatea din Viena efectele cearei si a Mehlemului asupra epidermei si tesutului jubiliar la oameni. Noul Rugol al doctorului Riciu prezinta avantajul lipsei unui efect secundar in administratia sefului de scara. Cu Rugol nu aveti neplaceri, acesta fiind aplicat cutanat. Nu ezitati sa va dati cu Rugol asa ca Riciu, doctorul minune din Alpi.
Pentru a comanda Rugol trebuie doar sa contactaci agentii nostri din teritoriu sau sa intrati pe blogurile distribuitorilor nostrii.


RUGOL

NU EZITATI!!!!! DATI-VA CU RUGOL. NU UITATI CA DOCTORI CA RICIU NU AJUNG IN ROMANIA FOARTE USOR. ASA INCAT DATI-VA CU RUGOL!!!!

RUGOL, PENTRU O VIATA MAI BUNA!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...