anunt MATRIMONIAL

Avand in vedere ca nu am atatia bani si nici timp sa ies in oras la agatat. si cum nu am timp sa dau gres si mai ales nu am bani sa scot una in oras sa imi dau seama ca nu ne potrivim, m-am gandit ca mai bine fac un fel de casting pe blog. Eu caut o dom'soara sau o domna intre 20 si 27 de ani. peste 1,63m, de preferinta blonda dar nu am mari pretentii. Studii superioare terminate sau in cur-s. Sa ii placa muzica buna sa fie frumoasa sau cel putin interesanta. imi plac fetele mai slabute dar cu forme. trebuie sa stie cand sa vb si cand sa taca. sa nu ii sara tandara din orice. nu e neaparat sa fie experta la pat. vointa sa aibe ca de restul ma ocup eu. sa nu aibe un trecut mai mare de 8... sa nu simuleze orgasmele (desi nu e cazul:D), sa nu fie f saraca. macar bani de un suc pe saptamana. ca unu il dau eu. sa stea in bucureti dar nu in ferentari. sa aibe timp si de mine. sa nu imi vb de nunta in primul an ca dupa aia vb eu daca e cazul. sa nu dea gaze si sa nu "ii candeles gur-a flori" si sa fie buna prietena cu apa si sapunul si nu cu VI si MI (pentru ca eu "ofer" igiena si desigur discretie daca e nevoie:))) ). daca vreti numai relatii sexuale, trimiteti numai poze(recente). daca vreti sa iesim la un cico trimiteti si poza si un mic cv pe mail-ul gica_forever@yahoo.com
despre mine aflati mai multe de pe blog, nu e nevoie sa ma prezint foarte tare. doar ca am 1,84 m, 85 de kg. restul e pe blog.
Suck-ces(uri)!!!

pun si o melodie. daca iti place trimite mai departe...

Comentarii

Lucian2050 a spus…
:))))Te incadrezi preferintelor mele!!!daca vrei sa ma fac mai galben..
Anonim a spus…
comentariu de cocalar....
Razvan a spus…
interesanta abordare a fenomenului matrimonial; chiar o sa-tzi vizitez comentariile postate la articolul asta...is foooarte curios de reactiile starnite...
pana una-alta, itzi doresc noroc in bransha...
Anonim a spus…
Jesus! Christ! Are u for real man? nu serios , e asa grav? Adika fuck it, te vad om serios, la casa lui , care nu are nevoie de un "anunt matrimonial" pentru a face rost de ceva blond.
Anonim a spus…
ma mira si totodata ma distreaza situatia....si anume ca doar partea masculina a raspuns la anuntul tau (...bine..raspuns e prea mult spus)
cat despre "ceva"-ul blond ioane...de bucatile blonde bune se face rost mai greu

deci cand ma prezint la interviu?:D

Imi rezerv dreptul de a ma semna doar...o anonima:D
SteFUN a spus…
nu accept anonimii
si da, din pacate numai barbatii imi raspund..relativ "raspund"...
Lucian2050 a spus…
ba cocalar esti tu...
Anonim a spus…
ba tu esti cocalar :))))
Anonim a spus…
Anonimo, intradevar , de bucatile blonde bine se face rost mai greu. Deci Stefane, fii Happy, se pare ca anonima face parte din categoria BUNELOR bucati Blonde. (nu credeam ca o sa functioneze asta) sincer.
Lucian2050 a spus…
Caracteristicile cocalarului:"Se recunoaşte, de obicei, după freza plină de gel, lanţuri groase de tinichea la gât, tricou mulat şi bineînţeles roz inscripţionat cu „De puta madre” sau „Gigolo Italiano 800$”

ocalarului îi place de obicei să se pozeze în oglindă şi apoi să posteze pozele pe contul lui de hi5, plin de sclipici şi steluţe.

pre uimirea noastră ştie să folosească tehnica modernă foarte bine, reusind să prelucreze foarte artistic pozele, adăugându-le cu mare măiestrie o grămadă de steluţe, inimioare şi texte inteligente. Foloseşte Yahoo Messenger pentru a ţine contactul cu membrii haitei şi pentru a da cât mai multe massuri din ce în ce mai idioate. Deşi în aparenţă animal inteligent, cocalarul nu ştie să se exprime decât prin fapte. O caracteristică aparte a cocalarilor este folosirea cratimei când nu trebuie sau acolo unde nu ar fi trebuit să existe niciodată: î-şi, face-ţi, etc.

Poartă în permanenţă ochelari de soare, chiar şi noaptea şi bineînţeles telefonul mobil de ultimă generaţie cu care poate reda în difuzor sunete percepute ca noi oamenii ca nişte zgomote ciudate, dar care pentru cocalar reprezintă „alinarea sufleţelului”.

ocalarul umblă în haită, manifestându-se destul de zgomotos la apariţia femelei, denumită şi piţipoancă sau prinţesă." Eu zic ca te epropii mai mult de caracterizare...Parerea mea!
Anonim a spus…
donez pitipoance la nevoie:D...mai cocalarilor:=))
Anonim a spus…
Deci vaco,
Nici nu ma asteptam sa vii cu ceva nou/original...ai primit si tu un mass cu atlasul cocalarilor si pitipoancelor whatever....si te-ai gandit s-o pui tu de-o "ghidusie" pe blog sa ma pui pe mine intr-o lumina proasta, ooook.
Revenind la comentariul tau, o sa incerc sa urmaresc pe cat pot ordinea ideilor tale, impropriu spus idieilor tale dar ma rog...in primul rand...nu folosesc gelul de par pe par (de vreo 2 ani n-o mai fac de cand aveam parul scurt)...acum il tin prins in coada,,,n-am motiv...nu-mi fac tzepi sau alte tampenii in cap....cred ca mai mult gel foloseti tu dat fiind ca inca mai detii acea deosebita "streasina" deasupra fruntii (in caz ca ploua impiedica apa sa-ti vina in ochi)....formata din cateva fire par cu o lungime ceva mai lunga decat restul capului lasate special pt a fi ridicate cu o mana de gel (sau apa cu zahar la nevoie.
Sa vedem...in continuare...lanturi groase??? n-am nici macar unul subire d-apai gros...am avut unul cand eram mai mic si l-am pierdut...si de-atunci nu mai port..
Apoi, cat priveste faza cu Yahoo Messenger-ul...ai ceva dreptate... pt ca intr-adevar tin legatura cu haita mea....haita cu care merg duminica la fotbal...haita din care...macroule...si tu faci parte iar faza cu massurile...nush care dintre noi trimite mai multe massuri si face "glumitze" de doi bani in sensul asta.
Ochelari de soare nu port de fel pt ca am crezut mereu ca nu ma avantajeaza si de aceea am o per pe care sta si acu creca vreo 2 degete de praf...Faza cu telefonul de ultima generatie...o s-o iau ca pe un compliment da am un express music luat la contract pe 2 ani iar singurele sunete de "alinare a sufletului" asa cum zici tu sunt cele ale unor trupe ca Whitesnake sau Dire Straits, insa nu vreau sa te bag mai tare in ceata cu astfel de trupe de care oricum urechea de 3 Sud-ist si Hi-Q-ist sigur nu auzit.
Acu as putea sa-ti scriu eu cateva carac de-ale tale in urma carora nush care dintre noi ar parea mai cocalar...PAREREA MEA...
Lucian2050 a spus…
n-am auzit de atlasul cocalarilor dar daca ai abonament pot sa-mi recomanzi linkul, vad ca te-a atins rau de-ai luat-o punctual cu demontarea argumentelor...:))prea tare!s-apoi freza mea e originala, sunt printre pionerii acestui tip de freza de pe timpul cand dinamo facea blat meci de meci nu la 3 meciuri ca acu...ce vremuri...:))

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...