piesa din auchan

tot auzeam piesa asta la radio gaurila si prin auchan la cumparaturi dar nu stiam unde sa o caut ca sa o gasesc. azi primesc de la paul coaeeee o piesa. asta era. am vb teleantipatic. a stiut ca imi place fara sa-i spun si mi-a tremes-o. bun bajeat:

Comentarii

Răducu a spus…
De ce n ai spus omule!? :) Pai daunazi am dat tot soundtrack-ul jos de pe net sa-l ascult. Da un semn cand ai timp sa ti-l trimit daca te intereseaza. Aaa, n am precizat...poate nu stii, scuze daca stii deja, piesa face parte si din coloana sonora a filmului "Slum Dog Millionaire". A luat de altfel si Oscarul pt cea mai buna coloana sonora. Salutare!
Lucian2050 a spus…
Super film de altfel cu toate ca Raducu nu l-a vazut!Pot sa-ti trimit si eu sountrack-ul si imi permit sa-ti recomand si "O..Saya"; "Ringa Ringa" de A R Rahman..Numa bine!
Răducu a spus…
Lucian tata...te rog sa vb in numele tau cu alte ocazii! Sau sa ma intrebi. Nu de alta, dar intri iar in conflicte gratuite pe aici. Nu-i frumos!
P.S.: Vad eu rar filme, insa pe asta l-am vazut.(de altfel, prin urmare, uitandu-ma rar, nici nu mi permit sa ma uit la toate prostiile)
Lucian2050 a spus…
Imi face placere sa intru in conflicte gratuite sau contra cost.In cazul tau am realizat supozitia ca nu ai vazut filmul, dar daca tot l-ai vazut felicitari, chiar nu ai pierdut nimic(pot sa-ti recomand si cecelalte filme in voga la ora actuala "The Reader", "Changeling" , "The curios case of Benjamin Button" super filme la care cu siguranta nu ai pierde timpul)

Postări populare de pe acest blog

...

MOLDOVENISME?!?!:))))

Apel către noile lichele