buhusi... se intoarce

de mult nu am mai avut un articol despre si cu Buhusi. ei bine ma intorc cu ceva foarte interesant. mai intai cu un anunt de la "blocu mare" de altfel singurul bloc de 7 etaje si cu lift din Buhusi:

acum un an am pus o poza de la magazinu mangafalei. era un afis cu "magazin cu alara si curent electric. acum manga' se intoarce cu :

adica magazinul are acum si camera "pe inregistrare":)))))

urmeaza celebrul bar de pe 1 mai. cu totii am trecut pe langa "botul calului", unde se adunau carutele, acolo unde se termina 1 mai'ul si incepe CAP-ul, stiti unde! ei acum au pus si firma:))):


acum stim ca a aparut si plus dar si pennys market la buhusi. unul mai aproape de faliment ca altul. la plus am vazut felie de chec la vanzare. cine e atat de idiot sa cumpere O FELIE DE CHEC? la 7 mii de lei ????? frate o felie minuscula cu 7 mii cand un chec intrec era 2 lei:))) idiooti! mai ales la Buhusi!!! ma rog, nu s-a vandut nici macar o felie:)))

pardon e 0.79 lei:)))


acum, varul meu vinde o masina, ma gandesc sa il promovez mai ales ca masina e "dizel":


dar sa nu credeti ca numai la buhusi pot poza lucruri faine pt blog. toti prietenii mei stiu ca am o slabiciune de mic pentru Piatra Neamt si ca mi-ar placea sa ma mut acolo permanent. dar dupa o seara in club la piatra m-am dus sa mananc un burgar. unde am mancat? la gara. acolo chioscul se numeste: "GRILL & BURG by gara", adica "by gara" adica e la gara:))) se poate ca numai mie sa mi se para funny asta dar e ok:


va pup:))

Comentarii

CORIOLAN a spus…
"Clubul de carutasi" e pe A.I.Cuza ;)
Anonim a spus…
oricum au un kebab pe cinste, costa numai 5 lei si e non stop. recomand!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...