boogie woogie baby + apel H-umanitar:D

am primit pe mail asta de la mama si ma gandeam sa o pun pe youtube ca sa o urc pe blog dar am gasit-o si pe youtube. mi se pare superb si imi da viata aici in scaunul in care stau sa fac fundul mare:))) boogie.. app am nevoie de o sponsorizare sa ma duc la festivalul omului de la lugano din aprilie. Cineva se ofera?:D pe el "se cheama": Silvan Zingg (elvetian cum altfel si ma enerveaza, vreau sa cand si eu cu el:(( ). Si baietii aia danseaza intr-un mare mare fel. Moare Raluca daca-i vede:))) chiar daca ea e cu latino si salsa and shit, e "buni" baietii.

Eu am mai pus Tommy Emmanuel si ma gandeam ca o sa mai cautati voi daca va place. Ideea este ca e cel mai bun chitarist din Australia si are stilul lui si modul lui de a canta si de a face glume si de a trai.. imi place:

App caut si o sponsorizare sa plec la munte, mai exact la cascada Balea... cine e interesat sa-mi dea un bip ca-l sun eu:)))) in plus de banii aia bat covoare, cuie, copii .. cam ce aveti nevoie prin casa. Hai va pupix.:)))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...