AM PRIMIT VEDEREAAAA:)))

Sunt foarte fericit. In sfarsit am primit prin posta vederea de la Irina. Am rugat-o acum ceva vreme sa-mi trimita o vedere pentru ca le colectionez si imi plac mult. Imi place sa le si trimit dar acum am ocazia sa si primesc una foarte frumoasa cu Wroclaw si cu niste cuvinte frumoase(si frumos scrise nu ca mine care scriu cu picioru' de lemn). Acum astept sa imi trimita una din Irland.
Nu pot sa va spun de ce imi plac vederile. Poate pentru ca imi place si imi doresc mult sa calatoresc si cred ca cea mai frumoasa amintire pe care o pot avea de unde ma duc dar si ceva frumos ce pot trimite celor dragi. Totodata, cand le primesc, imi arata locuri pe care as putea sa le vizitez. Din pacate am foarte putine persoane carora am trimis dar am trimis destule cat sa compnseze:)). Este bine ca macar stiu ca persoana/le la care am trimis vederi le apreciaza si asta ma bucura mult. Asa arata vederea de la Irina:



si mai jos este ce mi-a scris; Imi place enorm ca am primit vederea si imi place mult ce mi-a scris. Multumesc din INIMA Irina:) :*

Comentarii

Irina Dan a spus…
Deci mataluta ai vorbit serios cand ai spus ca-ti plac vederile. O sa pun adresa ta in portofel si o sa-ti trimit cate o vedere din fiecare loc pe care-l vizitez. Numai sa mi-o mai trimiti o data pe messenger. Sau pune-o pe blog, ca sa n-o mai prapadesc, ca eu sunt tare zapacita :)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...