Asa... ca de Paste...

Hristos A Inviat!
Am auzit multa lume care se plangea de unele expresii auzite ba in, medii ba intre oameni, expresii de genul: "macar acum, de Sfintele sarbatori sa fim mai buni". Adica aud prieteni si nu numai care spun: "pai ce e cu porcaria asta? adica de sarbatori sa fiu mai bun si apoi sa nu mai fiu, sa ma prefac mai bun macar de sarbatori cand mananc mult ca un porc? asta e ipocrizie!" Ei bine nu prea sunt de acord cu asta. DA! Daca sunt sarbatori sa incercam sa fim mai buni. Nu pentru ca vreau sa fim ipocriti ci pentru ca de exemplu poate fi un pas. Poate ne place daca suntem mai ok in perioada asta si ne schimbam un pic. Mai stii? In plus ce e rau in a incerca sa ierti pe unu de ti-a gresit in perioada asta. Va imaginati ce fain ar fi daca am uita si am ierta toate porcariile pe care le-am suportat de la altii peste an? Ce liniste am avea in cap si nu ne-am mai enerva si linistiti etc. Cred ca la ce viata agitata avem asta ar fi ca un coaxil luat dupa o saptamana de insomnie. Am dormi mai bine noaptea si am zambi mai mult cand vedem un rasarit. Eu sunt cam coleric si ma enervez usor dar incerc de mult timp sa schimb asta si mai ales incerc sa iert pe cei ce mi-au gresit. Asta nu inseamna ca-s idiot. Invat din rahatul pe care l-am primit si in primul rand incadrez acea persoana la alta categorie, mai ales daca mi-a fost prieten. Cade la statutul de "cunostinta" cel mult. Deci poate nu ar strica sa avem mai multa durere in fund de grijile astea "lumesti" sa le mai uitam un pic si sa scoatem capul pe geam sa vedem ca a venit primavara... eu ma uit pe strada si vad ca incep frunzele sa apara. Sa va uitati sa vedeti ce frumos este. Si acum o sa realizati ce frumos este: ziua e mai lunga, avem soare mai mult, avem terase la aer curat, caldura, iarba etc... atatea motive sa fim super chill de Pastele asta ceea ce va si doresc.
M-am tot gandit ce melodie frumoasa sa pun eu acum sa va mai descreteasca fruntile. Apoi mi-a venit in minte un REM frumos. Ceva care pe mine ma face sa ma misc. Nu stiu daca poti dansa pe REM dar eu incerc mai ales pe melodia asta ce imi da o tona de energie si sper sa va dea si voua macar niste quintale :))). Melodia se numeste "The Sidewinder Sleeps tonite". Sper sa va placa, sa va miscati si va pup pe toti:)



PS: Dienutza sa nu mai "este" tu suparata ca ne vedem in curand si o sa fie bine. Azi poate vine Marijan la tine si nu o sa iti mai fie asa dor de noi cum imi este mie de pisic:))). Hai scoate-l pe Marijan in parc si faceti 2-3 poze frumoase si dupa aia, ca sa fie in spiritul sarbatorilor, mergeti de mancati o tona, beti 2 beri, ragaiti si va ganditi si la mine ca eu nu pot sa mananc (am probleme cu o gastrita usoara). Apropo cu mancare in perioada asta.. E clar ca noi ca neam exageram si mancam ca niste porci de sarbatori din care primul porc eram eu. Asta nu inseamna ca nu e bine ca mancam chestii de Sarbatori. Sa facem o diferenta.. una este ca avem lucruri bune (ca la ziua noastra) pe masa ca sa ne bucuram (cum zice si la Cartea Sfanta.. "Bucurati-va in ziua aceasta..") si alta este ca noi abuzam si mancam prea mult, bem etc... Deci nici impotriva mancarii nu sunt, mai ales ca-s un mare gurmand, doar ca trebuie sa fim mai cumpatati. Gata ca o dau in porno aici:))). Va pup pe amandoi!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...