LA MULTI ANI MIEEEE!!!! ZI FRUMOASA CA MINE:D

M-am trezit super bine dispus. Ma suna lumea de ieri (pentru ca au uitat ziua exacta) sa imi spuna "la multi ani!" si faptu ca telefonul suna intr-una si pe mess sunt bombardat cu mesaje frumoase (si pe facebuci la fel) ma face sa cred ca sunt inconjurat de oameni faini care ma "place" si care "are grije" de mine si ma suna sa-mi spuna ca sa traiesc zile multe si fericite ceea ce este foarte frumos.
De ieri ma gandeam ce as putea sa-mi pun dedicatie pe blog de ziua mea? E foarte complicat pentru ca am ascultat mult Paul Simon, Pink Floyd si Prince zilele astea si sunt influentat. As fi vrut sa fac un clip cu o piesa de-a lui Prince dar m-am razgandit in ultimul moment si m-am gandit sa imi dedic o piesa de la Cindy Lauper... time after time.. cred ca se potriveste. Anul trecut eram extrem de suparat si pesimist de ziua mea.. mai trecea un an, imbatraneam, solo cu un pisic si fara sa realizez foarte multe in viata mea. Anul asta sunt muuult mai pozitiv si sunt happy ca pe vreme ce trece sunt inconjurat de din ce in ce mai multi oameni faini care ma "iubeste" si asta e super. Inainte ma simteam singur, trist dar acum nu mai sunt asa. Sunt inconjurat de oameni faini. Mereu lumea crede despre mine ca sunt un sinucigas "in serie" si ca scriu porcarii pe blog etc. De fapt eu sunt super chill. Iubesc atat de mult viata.. atat de mult iubesc sa urc pe munte si sa urlu in varful lui incat nici nu ma gandesc la altele ca nu am timp. Toate astea se vad in mine si in atitudinea mea si cei care imi sunt foarte apropiati si ma vad zilnic inteleg asta si vad ca nu am stare si trebuie mereu sa fac ceva, sa ma misc, sa umblu, sa impartasesc bucuriile mele. Iubesc sa Iubesc si asta se vede si se simte chiar daca uneori asupresc .. e mai bine sa asupresti decat sa fii rece.
Ce era mai important mi s-a intamplat. A venit primavara in viata mea si mi-a aratat ca exista si soare, ca mai este si lumina si asta ma face sa debordz de pozitivism. Aveam nevoie de un mic hint ca se poate si acel hint m-a facut sa arat cu adevarat cat de mult iubesc sa iubesc deci gata! destul despre mine, sa vorbim despre mine:))))). Imi plac glumele mele si astazi o sa va placa si voua ca daca nu...!!!!!
Azi o sa fie party maxim in Cafepedia.. pregatit cu stand-up etc, apoi maine 10 oameni plecam in 2 masini la Buhsui unde ne asteapta alti 20 sa facem un party la padure cu gratare etc si seara la club la piatra.. o sa fie antologiccccc.. Va povestesc cand ma intorc. Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...