LA MULTI ANI FRUMOASELE MELE!!!!

3 oameni serbeaza in 2 zile consecutive o zi de nastere... nu cred ca m-am exprimat ok dar voi ati inteles. 3 flori, 3 superbe si frumoase prezente din viata mea isi serbeaza ziua de nastere in astea 2 zile, adica 25 si 26 iunie.. Cronologic, prima care serbeaza este Oana si redactia in frunte cu Creed ii spune la multi ani!!!
Apoi e Raluca sora-mea din Bahrein si redactia ii transmite ca o iubeste si ca o asteapta acasa si orice sponsorizare pentru o excursie/cercetare pe munte este binevenita:D.
A treia Floare este Costi.. Maine este ziua lui si noi il iubim si stimam si de aceea fiind cea mai frumoasa floare grizonanta ii spunem LA MULTI ANI! (cu caps)

Pentru cele 3 flori am facut un mic si anume colaj muzicalo/videografic cu vocea mea de taba si nesincronizat ca sa le arat cat de mult tin la ei si ce party ar trebui sa impingem impreuna:)))
Asa va spun eu LA MULTI ANI!!!!!!:


Comentarii

Goanga a spus…
:)))nu ai toata tzigla pe casa moshu :))))
RaluSite a spus…
Bai frate-meu.. multam de dedicatie... da prefer sa sar peste camera ascunsa! :D te pup...
Anonim a spus…
Fake and Gay...
Marian a spus…
anonimule... ai uitat sa te semnezi :))) "Tontul"

La multi ani Ralu :P
SteFUN a spus…
partea cu "camera ascunsa" nu este pentru tine:)))) este pentru..:)))
Costi cel grizonat a spus…
Domnule am fost adanc impresionat :) ca profund nu merge in contextul actual :D. Gradul tau de nebunie imi aminteste de normalitatea mea :) Dau o bere cand ne vedem!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...