eu la nunti

Imi place mult de tot ideea de nunta. Imi place ca pot avea o nunta mare cu 300 de invitati. O nunta din basme cu multa muzica buna, sa cante multi prieteni si sa cant si eu cu ei. Sa nu fie o afacere nunta ci un prilej de sarbatoare intre prieteni si cu familia. Exista lucruri ce trebuie sa existe neaparat la nunta mea: in primul rand 2 formmatii bune si un dj si cu instrumentele mele sa cant 5 melodii pentru superba mea mireasa si pentru parinti si prieteni.DAAAARRRR...
Exista aspecte pe care nu pot sa le inteleg DELOC! Oricat as incerca si credeti.ma ca incerc. Nu inteleg de ce imnul romanilor la nunta este pinguinul. Urasc aceasta melodie/obicei de nunta stupid/a. e un JEG de melodie. Nu binteleg dansul Gainii. Ce mai e si asta? vine o grasa transpirata sa tzopaie 10 minute din nunta MEA cu o cracanata de curca in mana ca sa ii dea 10 euro nasul? Jenant! Nu inteleg jaga jaga sau pusk si curaua lata.
Nu inteleg de ce imnul oricarei petreceri la romani, deci si la nunta, este meniaito. Urasc si melodia/obiceiul asta. Nu inteleg de ce trebuie sa scot jartica aia de la picior cu dintii dupa nunta? Nu inteleg de ce TREBUIE. sa dansez cu TOTI. invitatii? Adica e un MUST! Nu inteleg de ce trebuie sa intampin eu toti invitatii? nu e destul sa intre cand vor si sa spun Buna seara la microfon pt toti si gata? Nu inteleg de ce avem meniu standard? nu inteleg Brasoveanca pentru ca nu stiu sa o dansez.
Nu inteleg multe obiceiuri dar multe imi sunt dragi cum e cantecul de invoalare cu mireasa ziua buna sau aruncatul buchetului. pe astea le vreau la nunta.
Toate obiceiurile pe care NU le inteleg rostul nu le voi avea la nunta. Vreau o nunta sa "ne simtem bine" dar nu "pentru ca asa se face" sau "pentru ca asa TREBUIE"... atat.

PS: m.a rugat Ioana Gheorghiu sa scriu si despre ea ca avea un papion roz in cap(par). Pe princiupiul:
"Ai un papion roz" - "rozi papionu"! Atat.
PS2: a zis Rucsi sa scriu si despre ea.. Atat.

Comentarii

Lucian2050 a spus…
super ideile...mi-e imi plac pinguinul, meneaito si brasoveanca ca sunt printre putinele dansuri pe care le stapanesc destul de bine si ma pot si eu balangani...totusi, la o nunta pui si muzica pe care o vor invitatii, pe care o cer cu insistenta, chiar daca tu urasti brasoveanca, dar daca vin 10 si ti-o cer nu cred ca-i poti refuza, doar in fond is neamuri si prieteni..faza cu meniurile diferentiate in functie de dorinta invitatilor e beton, numai sa detina localul la care o faci resursele necesare sa gateasca atat de multe feluri de mancare si daca e posibil si toate relativ odata, ca nah toata lumea e flamanda..
SteFUN a spus…
bine.. fac o exceptie pt tine cu brasoveanca ca o sa ma duc la pipi in noaptea nuntii si cat fac pip o sa fie brasoveanca:L))) pt tine luci special cial cial cial (sa fie cu sustain):)))
Lucian2050 a spus…
ms, o sa mai iau lectii de dans pana atunci sa fiu la inaltime..

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...