raspuns la "adolescentele" Irinei

Dupa cum se vede si la Blog-roll-ul meu, citesc si eu cateva bloguri. De altfel imi si plac acele bloguri. Cel al Irinei Dan il citesc cel mai des pentru ca scrie cel mai des:). Acum ea a scris un articol ce merita (cred eu) comentat. Articolul este pentru adolescente si daca dai click AICI il poti citi.
Acum nu ma pot abtine sa nu fac niste comentarii. Primul este referitor la parintii ce-si duc sau ameninta fetele ca le duc la jinecolog. Este o idee cam idioata. Cred ca trebuie sa fii fata desteapta. Daca esti o usuratica (sa nu spun coarda penala) atunci asuma-ti faptul ca o sa te duca ma-ta la ginecolog daca vede sau simte ca ti-o pui cu 10 pana la 16 ani, in relatii ce dureaza maximum 10 minute, cu tot cu dezbracatul. Deci aici intra si sexul din corturile de la adunarile de motoare sau cel aventurier la mare in white horse. Daca esti fata desteapta, nu ti-o tragi aiurea... ai si tu relatii si daca ai relatie de ceva vreme e clar ca o sa faci ceva cu iubitul tau. Daca ma-ta e idioata si te duce la ginecolog pentru ca ea se teme ca tu ti-ai pus-o cu iubitul tau cu care esti de 3 ani atunci ma-ta e idioata! Eu am trecut prin asta, aveam o iubita si dupa 3 ani de relatie, ma-sa o ameninta (indirecta pe mine ca eram de fata) ca o duce la ginecolog si reactia iubitei mele a fost simpla, a zis: "vrei sa ti-o arat acum sa vezi ca-s virgina?" ei bine nu era, dar tupeul ei a facut-o pe ma-sa sa o creada. Mai mult. eu zic sa vb cu mama aia ce vrea sa te duca la ginecolog si sa-i spui, cu tot riscul de pedeapsire si cafteala, ca DA, am facut dragoste cu iubitul meu cu care vb de 2 ani sau un an sau etc... aia nu e rusine indiferent de varsta (sa fie peste 16 ani, sa fie si ceva legal macar:)) ). concluzia: daca esti o penala ce sare din ciuperca in ciuperca asuma-ti cafteala de la ma-ta, dar daca simti ca ai tinut sau tzii la vacaru cu care esti (sau la vacari daca ai fost cu mai multi), spune-i lu ma-ta sa-si vada de bors si poarta, indiferent de caz, prezervativ.
Al doilea punct pe care Irina il ridica este cel cu iubitu care se lauda ca ati facut sex. Daca ai fost atat de idioata sa iubesti si sa ti-o pui cu unu care acu e atat de vacar incat sa se laude cu asta, atunci meriti sa te umileasca. Totusi, dupa ce iti inveti lectia, poti nega dar sa stii ca baietii pot dovedi ca au facut sex sau nu cu o femeie. Nu am fost in postura asta (de obicei sunt in postura sa neg ca fac sex cu cineva:)) ) dar crede-ma ca se poate dovedi ca faci sex cu cineva. Dar nu asta e cazul acum. Ori negi, ori spui ca ati fost impreuna, ca l-ai iubit dar ca e slab la pat si ca are putza mica si ejaculeaza precoce. Faci cum vrei.:D
Punctul 2 la Irina (dar logic e punctul 3) este despre ce ii spui iubitului. Sa ii spui ca e al 2-lea sau al 100-lea. Ei bine ii spui ce vrei. Eu cred (ca bartbat) ca e important cu cati a fost. Daca are 21 de ani si a fost cu 16, imi este greu sa cred ca a fost ceva "special" cu toti 16. Dar prefer sa mi se spuna in fata cu cati a fost.. nush daca ma fac inteles. Chiar daca ma supara un numar mare de km de bascula ce au sapat inaintea mea, totusi, daca o iubesc, trec peste. Deci mai bine ii spui decat sa ii spui "esti al doilea" si el sa stea la bere cu unu care ii spune "pai s-a mai culcat cu 10 intr-un cort la adunarea de motoare". Mie, daca mi-ar spune unu chestia asta si as iubi pe respectiva, i-as spune: " s-o fi culcat cu aia dar acum se culca numai cu mine" sau nu m-ar interesa. Importanta este sa fii sincera. Asta daca nu esti penala ca daca ai ,ma repet, 76 de barbati pana la 30 de ani ai o problema de libidou si mai bine iei un vibrator.
la final ii dau mare dreptate la ultimul punct cu familia, prietenii si scoala.
Mai adaug eu un punct ce cred ca e important. Iubitele mele adolescente ce poate cititi acest blog (probabil niciuna dar trebuia sa raspund la ce a scris Irina si vroiam sa raspund sincer) nu va luati dupa vorbele prietenelor voastre si va grabiti sa faceti una sau alta in pat. In primul rand NICIODATA NU SIMULA ORGASMUL. daca nu te simti bine cu unu spune-i si deseneaza-i unde e punctul tau G si invata-l. Nu simula ca nu esti mai desteapta. Poti face orice cu iubitul tau. Atat timp cat va iubiti si e iubitul tau, in timp, cand te face el sa te simti in largul tau, element foarte important, poti face ce vrei cu el. Nimeni nu te judeca daca e iubitul tau. Poti avea incredere in el dar nu fii idioata. Fii un pic egoista ca esti femeie si fa-l sa astepte. Necajeste-l si fa-l sa te doreasca chiar daca si tu te urci pe peretzi. Daca nu ai avut orgasm nu-l minti ca mai bine va tineti in brate. Fa-l sa isi doreasca el sa ai tu orgasm. Mai sunt multe multe sfaturi dar cu alt post ca acum deja prea multe. Ideea e simpla, daca ai o relatie si va iubiti, totul e posibil.
va "zabalesc" ---- parafrazare dupa Irina Dan:D

Comentarii

Irina Dan a spus…
Stefan, de ce o femeie este penala daca s-a culcat cu 76 de barbati pana la 30 de ani sau si-a pus-o cu 10 la o adunare de motoare ? De ce sa prefere vibratorul in loc de sex cu un un barbat ? Si ce naiba tot legi atata sexul de dragoste ? Adica daca eu nu iubesc pe nimeni 2 ani de zile, nu mai fac sex ? Si daca unul a fost naspa la pat si ma doare la basca de el, n-ar trebui sa sar in alta ciuperca de teama ca se face prea mare numarul barbatilor cu care m-am culcat ?
SteFUN a spus…
eu am o problema cu numarul in general. Sincer nici eu nu am umblat dupa un numar consistent si chiar sincer sa fiu am refuzat destule femei tocmai pentru ca treaba nu e numai hormonala si atat. Trebuie chiar sa imi placa de una sa mi-o pun cu ea.. sa fie ceva cat de cat aparte nu pot asa din lac in putz(putza) una 2... pentru ca asa am fost educat. Cu atat mai mult la domnisoare.. daca are un boyfriend e ok sa faca dragoste cu el dar sa nu aibe unu pe seara pentru ca imi arata mie, ca barbat, ca nu are niciun CONTROL asupra simturilor sale. Cum ar spune bunica "stapanirea samtzurilor maica".. ca lu Solomon.. intelepciune si stapanirea de simturi.
Cu alte cuvinte eu daca sunt cu cineva sunt pentru ca ma atrage imi place si nu e doar "inca o tipa"... ok? daca vreau Inca una atunci eram alt personaj. Dar am pretentia ca suntem cerebrali mai mult decat sunt hormonali. Oricand pot refuza nu una ci 10 femei odata daca simt ca nu e ok. repet asta tine de gust si poate educatie. Fiecare are alte gusturi si alta educatie ... alt sistem de valori.
ar fi stupid sa mai avem discutia despre sex si dragoste si care e diferenta. Sunt eu gau dar nici chiar atat de gay. Inca ceva.. referitorla vibrator.. repet treaba cu stapanirea simturilor pentru ca oi femeie ce nu se poate stapanai si si-o trage cu 10 intr-un cort la o adunare de motoare e clar ca nu se stapaneste in general si daca e cu mine e clar ca poate vine altu la noi acasa cat sunt eu la paine sau sa cumpar salata verde si ea NU SE POATE STAPANi si-o trage cu ala in casa mea...

got it?

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...