mesaj deschis catre Miana

Miana este o fata. Nu o cunoasteti. Surpriza! Nici eu! Am "gasit-o" intamplator acum jumatate de an pe facebook. Avea ceva super boem in descrierea vietii ei: a terminat Arte la Iasi.. lucreaza in domeniu la Piatra .. la Piatra.. stiti, orasul unde vreau eu sa ma stabilesc la teatru si la Conservator.. sau bine zis vroiam (dar asta e alt articol..:)) ). Ei bine intru in vorba cu.. Miana.. ilustra anonima de pe facebook. M-a adauga pe mess si imi placea mult sa vb cu ea.. ma simteam hartist si io si e dragutza, in scris:)) doar ca scrie "iti": "i-ti" - dar si asta e alta discutie si e subiectiva. Important era ca stie sa picteze si sa deseneze, nu e important sa stie sa scrie.. doar semnatura la starea civila conteaza...
Ei bine Miana mi-a dat teapa de 2 ori.. Repet: de 2 ori. Mi-a zis ca ne vedem in Piatra DOAR SA O CUNOSC si ghici ce? Si-a inchis telefonul. De fiecare data. IN rest, pe mail, telefon, facebook etc eram super pretenari ba chiar "suflete pereche virtuale"... Ne potriveam foarte bine doar ca nu ne vazusem ever. Acum eu am sters-o din orice mediu virtual si ea mi-a zis intr-o zi ca m-a vazut prin Piatra dar, ca de obicei, nu a avut tupeul sa vina sa spuna "Buna sunt Miana".. noooo!!! M-a readaugat pe facebook dar cand ii dau sms ghiciti ce? Nu avea numarul meu. D-apoi sa dea dracu daca mai inteleg ceva. Ori are pe altu (adica stiu ca are dar ce treaba are el ca doar trebuia sa ne cunoiasem ca amici.. ca cum ar veni!) ori ii cade parul sau are par pe fata si ii este rusine sa o cunosc in persoana sau ceva de genu asta : SF. Oricum nu am inteles nimic din "relatia" asta virtuala si deci am pus punct.. din nou.. acum cateva luni, adica iarasi am dat delete pe facebook si mess si tel etc.. stilul meu.. dau delete:))
Oricum sper din inima (din fiecare atriu si ventricol) ca ea citeste asta si nu imi mai da tzeapa ever ca e chiar de clasa a 2-a faza:)
nici nu va salut!
Buna seara!

Comentarii

magda a spus…
unde le gasesti???....
Lucian2050 a spus…
Prea tare!!!!Facebuciu e un mediu prielnic pentru relatii.
Razvan a spus…
Bai Fane, stii cum o cantau aia de la Limp Bizkit? "Cause I'm an idiot, a looser....a microphone abuser".
Sa mor de nu-i de gradinita faza!!!
Andreea a spus…
Stai ca-ti explic eu imediat ce se intampla cu fatuca asta. Si-a creat o identitate cibernetica, de care este foarte multumita, insa este constienta ca, in realitate, nu ti-ar face fata, poate nu ai mai placea-o prea mult. De asta nu are curajul sa se arate. She's keeping a low profile. :P Oricum, nici prea desteapta si matura nu are cum sa fie, daca se comporta ca fata morgana.
Tradare, tradare, dar sa stim si noi! :)))))
paul coaieeeee a spus…
miana sucks balls

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...