sweet fart o'mine

Pe tip il cheama Jerry (sa se duca daca il cheama) si e "manualist". De obicei spunem ca e manualist (sau palmagiu,mai pe romaneste) unul la pubertate. Asa credeam eu cel putin dar vad ca NU. Exista si manualisti la 40 sau 50 de ani. Omuletul e foarte simpatic nu neaparat datorita skill.ului pe care il are in manutele lui dar mai cu seama pentru ca el alege anumite melodii de Rock "clasic" sa zicem. E foarte amuzant mai ales la solo-ul de chitara.. AM murit de ras pentru ca foloseste o pedala de efecte(ascultati solo-ul lui Slash cu palmutza e geniala)... Deci folosesti o pedala la picior pentru mana:)). Melodia este celebra Sweet child o'mine dar din manutele lui iese sweet Fart o'mine:))... fart fart fart faaaart farty:))
Cu manutele astea 2, am sa fac o piesa noua:

Era tare daca numele lui era Manuel:)). Nu imi dau seama cum agata el femeile? Le spune, la intrebarea "cu ce te ocupi?", el raspunde "sunt manualist profesional"... isi ia o poseta in cap si gata. Sau mai tare, eu fac serenade cu saxul la femei, el ce face? se duce sub geam si canta "Strangers in the asss"... fart fart fart fart me.. poate usor sa completeze sunetele din maini cu fart-uri adevrate.. alea sunt linia de bas:))))
Cred ca la petreceri toate femeile sunt pe el... "Manuel esti preferatul meu! Mai canta o data melodia din Titanic cu basinile in palma!":)) asa spun toate femeile la petrecerile la care merge el.
Una peste alta este foarte funny omul si pana la urma trebuie sa ai super ureche muzicala sa canti asa si sa gasesti note din palmutze. Restect!
De la Paul este clipul . Love Man.. ja ja bless:D

Comentarii

paul coaieeeee a spus…
ma doare burta de ras, sa asculti si trooper de la maiden sau chop suey...e funny omuletu' si canta destul de corcet...mai fart-eaza el o nota doua pe-acolo da oricum..interesanta e si expresia fetei la unele melodii...cum traieste el solo-urile... :)))) funny as shit

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...