Inna la pompa.. pentru Irina

M-am gandit mult daca eu sunt boul din articolul Irinei de pe blogul dansei. Nu sunt eu dar as vrea, in calitate de nebou, sa ii raspund la acel articol.
Am citit ce a scris si pot sa spun, pe scurt, ca e frumos ce spune.. daca ar fi si adevarat...
Fatuca asta numita Inna nu are o problema ca ea canta porcarele, nu asta e problema. Foarte bun ce canta.. brava ei. Eu nu ascult, dar pentru cine asculta e ok. Partea proasta este ca ea, Inna, este un produs de marketing si atat. Tot ce a facut ea este sa se vanda. Nici macar nu se vinde ea.. o vand altii. Ceea ce este bine. Adica in sfarsit am invatat si noi despre ce e vorba.. ce inseamna sa faci o campanie smechera de publicitate. Inna este praf, de altfel ea nici nu da multe interviuri pentru ca e praf. Habar nu are de viata ei. A dat un interviu in engleza. Nu era in engleza.. Vorbea in Brail sau ceva ca nu se intelegea ce spune dar ea de altfel este mandra de ea.
Apoi a inceput campania media... Ca ea e prima pe Billboard.. topul Billboard din USA. Doar ca nu era Billboard.com. era un Billboard.net sau.org sau ceva. Nu era cel adevarat. Doar ca jurnalistii au descoperit minciuna. Minciuna era de fapt platita. Inna a platit sa ajunga in acel top ONLINE.. repet e un top facut de un baiat, ONLINE.. nu reflecta realitatea. In realitate, in SUA, nici nu s-a auzit despre INNA... Daca dai acum o cautare ai sa gasesti ca Inna apare, acum, de doar cateva saptamani, in Billboard Europa si France (topul hot sau dance nu la general) unde a ajuns maximum pe locul 10 si asta pentru sanul scos la concert... dar ajung si acolo. Ideea este ca ea a inceput un joc mediatic foarte serios si bine pus la punct. Deci nu de ea conceput. La televiziuni au inceput zvonistica.. cica ea castiga peste 1 milion de euro etc.. apoi ca e in billboard, apoi ca e numai in strainatate. Toate erau afirmatii fara acoperire dar au prins. Acum, datorita publicitatii, aparitiilor in reviste unde poza si NU vorbea, a reusit sa cante in Franta unde, conform planului bine stabili, a aratat si o tzatza sa fie sigura ca prinde... Nimic de zis, totul este ca la carte! Este o vedeta umflata cu pompa unui PR foarte foarte bun si unei campanii media superbe.. Deci Inna este nimic plin de aer si aere dar sper sa ajunga, sincer, cat mai sus ca asa mai aude lumea de Romania chiar daca nu toata lumea stie cum a ajuns ea acolo.
Si NU, nu e deloc modesta.. DELOC! Este cea mai vedeta dintre vedete in capul ei.. e penibila daca auzi ce cucuri are in cap.. Cu alte cuvinte ar trebui Madonna sa se roage de ea sa cante impreuna.
Cu toate astea imi place cum a cantat in Franta. Nu a cantat perfect dar a cantat ok si corect pana la urma. Faza cu sanul este extrem de bine calculata si executata perfect. Nici nu mai conteaza. Sa ajunga ea la EMA si VMA si sa ia cele mai multe premii ca nu conteaza ca totul este campanie si nimic mai mult:)
M-am gandit mult daca sa pun clipul CU Cantarea din Franta si, desi nu vroiam, il pun aici ca sa stiti despre ce vorbim. (Chiar nu ii vad pe francezi asa inebuniti de ce canta Inna.. poate le place de o tzatza afara si ca se vad pe ecranul ala mare dar nu de ce canta Inna.. sincer.. asta pentru ca am vazut 100 de concerte filmate in Franta si, pentru cunoscatori, pot da si exemple.:) )

Comentarii

Irina Dan a spus…
e corect ce spui si tu. Ideea mea era ca nu trebuie sa ne fie rusine cu ea, asa cum spunea boul de pe mess-ul meu. Locuind in strainatate, am ajuns sa prefer orice produs de marketing care spune si altceva despre Romania decat lucruri negative. Si in Franta a cantat bine. Nu cred ca faza a fost regizata. Eu sunt mai inocenta de felul meu :)
Anonim a spus…
Muzica asta este comerciala prin definitie, chiar daca ar canta-o si Celine Dion ( bineinteles, ea nu ar face asta). Cat despre sfarcul cel obraznic, numai de bine. Uite asa cresc vanzarile, uite asa am vazut si eu primul clip cu Inna si, totodata, pe Inna...stiam melodia, dar habar n-aveam cine o canta. E bun asa rau!
Lucian2050 a spus…
Totusi daca dai un search in Billboard.com iti apare Inna, cu resptectivele dragutze piese prin mai si iunie si clasarea lor.
Cineva produce bani frumosi cu dansa, poate are si ea o acadea din toata afacerea asta.
Goanga a spus…
vezi ca nu ai mai scris de mult...vreau bilet la DOD...bafta

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...