un fals mic.. o pedeapsa mare:)

Spectacolul Doru Octavian Dumitru a intrat acum in ultima saptamana de pregatiri si in ultima saptamana de probleme de rezolvat. Astfel ca in cadrul Liceului Ion Borcea a inceput campania de vindere de bilete false. Acestea au fost copiate de catre un elev al liceului si vandute la subpret. Organizatorii au fost sesizati de elevi ai liceului despre acest fenomen. Un astfel de bilet a ajuns si la organizator si diferentele dintre biletul original si copie sunt foarte mari si usor sesizabile. Intrarea in Casa de Cultura se face de la ora 18 :30 tocmai pentru a verifica TOATE biletele cat mai amanuntit si astfel organizatorii sunt ferm convinsi ca niciun bilet fals nu va trece de usa de la intrare. Mai mult, politia Buhusi a intrat pe fir, astfel, pentru eveniment, a fost creat un dispozitiv ce ajuta la pastrarea ordinii dar si la identificarea falsificatorilor. Cei care folosesc si comercializeaza astfel de bilete vor fi prinsi si risca un dosar penal si o sentinta de la 1 la 5 ani conform articolului 289. Biletele originale se pot cumpara numai de la Casa de Cultura, Stefan Zaharia sau, in liceu, de la profesoara Zaharia.
Acelasi fenomen al biletelor copiate si puse in vanzare s-a intamplat si la Balul Bobocilor. Directorul Ion Fercu declara ca in sala numarul spectatorilor a fost dublu fata de numarul platitorilor. Si el este hotarat sa ia masuri impotriva elevilor ce comercializeaza astfel de bilete. Organizatorii va sfatuiesc sa cumparati numai bilete originale pentru a nu avea probleme cu legea si pentru a va putea bucura de un spectacol foarte bun si unic la Buhusi.
Daca ati achizitionat un bilet fals si aveti informatii despre elevul care le comercializeaza va rugam sunati la numarul 0746054518 si biletul fals va este inlocuit, gratis, cu unul original, daca ne puteti da informatii despre falsifcator. Singurele bilete falsificate sunt cele de 10 lei pentru ca cele de 20 au loc prestabilit si sunt greu de falsificat nestiind ce locuri sunt libere sau nu. Pentru a verifica daca aveti biletul original va rugam sa verificati seria de pe bilet. Biletul cu seria 0274 este din seria celor false. Daca aveti aceasta serie nu puteti intra in sala. Oricum TOATE biletele vor fi drastic verificate la intrare de catre organizator Stefan Zaharia.

Comentarii

Lucian2050 a spus…
Cata frauda in tara asta,de la biletul la un spectacol de 10 lei pana la "tunuri" de milioane de euro.
tricinel a spus…
incapabili sa foloseasca un photoshop, ce vrei!?

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...