vremuri acidulate

Nu pot spune ca sunt suparat. Doar bulversat. E greu sa explic. Pe scurt nu sunt asa de trist ca sunt somer. Ca sa nu scriu mult si prost ca de obicei. Tot astept. Astept ceva mai bun. Poate asta ma deranjeaza la mine ca astept mereu si uit sa mai urc in tren pentru ca mereu astept unul mai bun, si mai bun, si mai bun etc... Asa si cu teatrul. Am visat sa lucrez acolo si vad ca acum e foarte departe acest vis si nu ma supara asta. Pentru ca poate e ceva mai mult si mai bun pentru mine. Nu vreau ceva marunt pentru mine. Vreau ceva mare. Poate ca sunt idiot sa gandesc asa dar decat sa am ceva mediocru mai bine deloc. Nush daca am de ce sa fiu asa petentios. Multi imi spun ca mai bine accept orice job ca si asa nu stiu sa fac ceva foarte bine. Ca-s un mediocru la orice dar eu inca mai astept. Desi inca habar nu am ce sa fac.. sau ce vreau.. sa cant la vreun instrument, teatru, tv, film sau sa organizez evenimente sau sa prezint Oscarul. Adica daca as avea o putere mare sa ma intrebe pestisorul de aur ce vreau si eu sa pot sa aleg ce vreau eu.. habar nu am daca as putea alege ceva exact.. poate ca as alege sa am auz absolut si sa am voce buna si sa cant in toata Europa si la EMA sau ceva si sa imi regizez solo videoclipurile si sa fiu chemat la holiud sa joc un filme .. asa: special guest.. dar nu am pestisorul de aur si nush exact ce vreau. De multe ori incep sa visez ca un proiect mic pe care il am in cap, si in care NIMENI nu crede, il pun pe banii mei putini si devine hit international. "sau ceva":))
Ei gata ,am visat destul! Sper sa imi iasa acum, pe termen scurt, ce mi-am propus si cand o sa imi vina ideea aia mare o sa o pun in practica si o sa fie MARE!:)

Comentarii

Anonim a spus…
Think big!!!
Irina Dan a spus…
Eu te incurajez sa accepti orice job, cat de mic, atat timp cat e in teatru sau in alt domeniu care iti place. Ai sa ramai surprins cate lucruri ai de invatat, chiar si de la alti incepatori. Daca stai printre oameni creativi, ai sanse sa prinzi un tren mai bun, dar daca stai in Buhusi, nu faci decat sa-ti tii visul departe.
paul coaieeeee a spus…
good point irina

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...