ebdon CTP

Ma uitam seara la Snooker, era meci intre Carter si Ebdon si am ajuns la niste concluzii interesante. In primul rand am inteles ca nu pot urmari snooker atunci cand imi este foarte somn drept pentru care nu stiam cum s-a terminat (noroc de Ovi ca mi-a zis deznodamantul..). Apoi am inteles ca imi place mult Carter desi a pierdut. Nu stiu de ce dar imi place cum joaca si ca e un pic aiurit.. e cool... Apoi am ajuns la concluzia ca imi place si mai putin Peter Ebdon.. Nu numai ca e plictisitor cand joaca,,, trage de timp, e cacacios.. Acu mai locuieste si in Ungaria.. horibles..
Am mai tras o concluzie cu care nu o sa fiti de acord cu mine.. inca un motiv pt care nu imi place de ebdon: seamana cu CTP-ul... E ok CTP dar nu mi-l pot imagina jucand snooker cu ceasul lui de plastic cu pasarele... C'mon.. CTP in Trening si palarie pe teasta jucand snooker asa.. nervos si grav...
Pun mai jos 2 poze cu cei 2 si iarasi o sa spuneti ca dor mi se pare mie si ca ei nu seamana cum ati facut la marco Fu si Gadea.. dar eu asa cred.. inca:))
peter:

CTP:

Comentarii

Anonim a spus…
Geniala asocierea! Ebdon Sucks! Ovi.
Lucian2050 a spus…
Seamana destul de bine,chelia e numitorul comun.Asa cum CTP nu ar juca snooker,probabil nici Ebdon n-ar fi in stare sa fie gazetar,tacul din mana nu prea aduce cu pixul de dupa ureche..
Oricum,din cate stiu,CTP joaca (si o face destul de bine) tenis,un alt sport curat si elegant!
O'Sullivan rules!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...