Cum mi-am petrecut sfarsitul Lumii

Bai frate si primesc mail-uri, si primesc sms-uri, si telefoane ieri pe la 1.. MUICAAAA !!! e sfarsitul lumii!! Intreb: Cand? Pai cum, Nu stii???? Inadmisibil!. Sambata 22 mai 2011 conform a 15 calendare mayase si nemayase este sfarsitul lumii!! Mai da este si o ora exacta! Ora 18 00. Ora Romaniei desigur.
Bai fi' a Naii' de viata. Pai ea se termina asa si eu nu sunt martor la asta? Macar sa scriu pe blog despre asta. Pai si ma pregateam ca tot omu de sfarsitul lumii. Aparatul foto era la indemana, popcorn in brate si asteptam cu nerabdare de BIG END!. Bai aveam emotii si am zis sa ma destresez si am pus un episod dintr-un serial care im place Foarte mult : The Borgias.. super serial despre papa Borgia care avea amanta si 3 copii cu alta si omora la greu in numele Domnului. Ce serial mai potrivit sa vad ca sa ma pregatesc de Sf Lumii?? Bai cum se face ca pe la 4 se rupe filmul.. am dormit pana la 7 jumate si pana mea.. am pierdut Sfarsitul Lumii!!! Am pierdut finalul nu stiu ce s-a intamplat. Va rog sa imi spuneti exact cum a fost Sf lumii ca l-am ratat!!! daca aveti poze sau ceva va rog sa imi trimiteti sa le postez aicisea ca eu dormisi fratioare ca sa ma revergorez. Zic!

Comentarii

alexx_diaconu a spus…
Hmmm...eu mi-am petrecut sfarsitul lumii foarte fain. Am fost la alergat, am ajuns acasa frant apoi, am mancat si am facut un dus fierbinte. Am iesit in oras si spre stupoarea mea, nu a curs fosfor sau foc sau apa din cer....Era ceva daca se intampla asta....bagam Dimmu Borgir la maxim, albumul Death Cult Armaghedon care are chiar subiectul asta. Un sfarsit de lume reusit in mare asa....Ne auzim la urmatorul! :)))))
Anonim a spus…
It's the end of the world as we know it
And it's only just begun
The eyes of the world are closin' forever
When the day of judgement will come


http://www.youtube.com/watch?v=iJVztkKHUW0

Ce mod mai placut de a-ti petrece sfarsitul lumii decat ascultand melodia celor de la Gamma Ray :D ?!
Gabi a spus…
In Romaniai se sfarseste pana si Sfarsitul Lumii. Nu va ajunge intreg pe la noi, ca il fura tiganii la vama, sau ceva de genu.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...