Multumesc

Multumesc celor peste 120 de persoane care mi-au transmis urari de ziua mea pe facebook dar si celor 50 care m-au sunat pe 30 aprilie. E bun si facebook-ul asta la ceva ca in rest e pierdere de vreme - in trend.
A fost luna zilelor de nastere. A inceput cu ziua Magdei, apoi tata, copoiul si John, eu si Lucian si se termina cu Edi si Nastase Shavedwebos Sorin. Ma gandeam zilele astea sa pun melodii de zilele lor dar trebuia sa pun prea multe melodii pe blog si am fost oricum prea stresat. Am fost stresat sa ma pregatesc si sa pregatesc stand-up ul de ieri seara.
Cu acest post vreau sa si multumesc celor care au fost acolo, au ras, aplaudat si m-au sustinut cat m-am desfasurat eu. Multumesc pentru urari si sutinere si va mai astept de Craciun cu urmatorul show. intru in vacanta la scoala.
Adica sunt profesor de geografie, asta e ultima bomba:)) sunt prof in locul unei profe de geografie ce a intrat in concediu prenatal si eu ii tin locul. Ma omoara unele clase mai obraznice, toti copiii vorbesc acolo si eu ma chinui sa explic de lacul Titicaca sau ceva:)), e interesant.

vreau sa termin postul apoteotic asa ca pun o poza care distruge mitul "barbatul - betivul"!!!:

Comentarii

Razvan a spus…
Multzam frumos, Stefu...pentru o seara tare faina; La multi ani pt 30 (aflu si eu cu intarziere) si, nu in ultimul rand...Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste pe Cori!!!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...