PIEI' satana!!!!

De multa vreme vroiam sa scriu un articol despre ciuma de la TV si-anume Oana Zavoranu. De prin septembrie ma tot oftic si vreau sa iau atitudine! Domnilor, sunt suparat ca BOR doarme. BOR este atenta la basescu si la cum sa-l pupe pe el si nu este atenta la ce se intampla in lumea asta.
Mai exact, acum 2 luni, Oana Zavoranu a mers la vrajitoare cu tot cu TV. A mers si facea un prozelitism pro vrajitoare si mergea la TV si spunea: "oameni buni mergeti la vrajitoare ca e ok, toata lumea sa mearga ca e ceva normal!" Ba si romanii prosti se uita in gura acestei vaci schiloade netalentate si chiar cred. Ca sunt multi prosti! si Biserica Ortodoxa Romana (BOR) a tacut si TACE. Frate BOR are TV, are radio, are de toate dar nu au iesit cu un comunicat sa o excomunice pe Oana Zavoranu... sau sa ia atitudine! Sa faca ceva ca nu se poate sa taca asa! Ei bine BOR a tacut.
Bai faza tare este ca Dumnezeu nu doarme ca BOR. Bai Dumnezeu e cu adevarat atotputernic si vede si porcariile astea mici si nu lasa pe prostii care se uita in gura Oanei Zavoranu si are grija de ei si atunci da un exemplu! Da un exemplu si arata ce porcarie este cu Oana si ce teapa si-a luat de 400 de mii de €. Si daca e mai putin tot bun este ca a luat teapa ca a lovit-o acolo unde o doare.. la bani si avere....
Acum sunt zvonuri ca Zavoranca cica s-a saturat de prefacutele ei de asa zise vrajitoare de magie alba etc si acu studiaza de alea cu Dracu. Atunci Dracu sa o ia si sa scapam de ea ca nu o mai suport la tv!! Peste tot numa Zavoranu vad, ba ea, ba ma-sa... si-s la fel... Sper ca daca se verifica informatia cu Oana si cu pactu cu Dracu, atunci BOR sa ia atitudine. Daca BOR nu ia atitudine eu propun sa facem o scrisoare deschisa oficiala pe care o duc personal la BOR. Pe bune!

Comentarii

Irina Dan a spus…
Ma faci sa râd :)
Lucian Sfîcă a spus…
Total de acord cu tine. Eu as arunca public anatema pe astfel de personaje.
Lucian2050 a spus…
Nu putem sa aplicam aceeasi metoda si pe Gigi Becali?Si asta apare din secunda in secunda pe la TV.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...