Am vazut-o si pe asta:))


Dupa ce a scos super hit-ul "ram pa pa pam - men daun", Adi Minune a venit cu hit-ul anului 2012.. "Ai se ti Pegu'". O urc pe blog doar pentru Precenul Girescu ca stiu ca e mare "fan" Adi de Vito:)))))
ma intreb pana unde... cam care e limita? ce piesa NU se poate maneliza? Astept o piesa de la U2 cantata manea:))))

Comentarii

akritura a spus…
da, profund! abstract! inteleg pe deplin intrebarea ta: pina unde se poate ajunge??? ma si mir cum de le-a dat unora prin cap sa faca din aceasta capodopera fina a muzicii universale o manea!!!
tre' sa fii incult, autist, neinformat, demodat si lipsit de gusturi ca sa crezi ca "Ai se ti Pegu" e o manea jegoasa care se deosebeste de mizeriile tiganilor nostri prin faptul ca e cintata in portugheza.
ofofof, intr-o buna zi manelistii astia o sa improaste cu noroi si alte capodopere nationale si universale, cintate de inna, alexandra stan, pitbull si alti mari artisti. Rusine, Dinu Patriciu!
Lucian2050 a spus…
O manea portugheza adaptata romaneste.
SteFUN a spus…
Draga acreala acrita. Comentul tau acid putea fi mai Bazic daca foloseai creierul si nu hormonii.
Nu scriu nicairi ca ai se tu pego este o capodopera. AM scris ca Manelistii, dupa ce au preluat Man down de la rihanna, acum au luat si asta si au mai facut si o piesa de la Jennifer Lopez.
Intrebarea mea este retorica "pan unde ajung", nu se refera la GENIALITATATEA(cuvant inventat) piesei ci de faptul ca manelistii canta la TV ORICE ORICE hit.. indiferent daca imi place mie tie sau nu.. daca este hit ei il canta. .. o sa auzi I folow rivers varianta mane maine.. Doar ca nu a ajuns sa fie destul de hit! Inna deja o canta astia sau mr saxo beat care e mega hit este preluata si cantata, manelizata.. la asta ma refer draga mea intelectuala rasata si fina!
akritura a spus…
Draga Stefan,
iti multumesc din suflet pentru explicatiile suplimentare. Intr-adevar, din aceasta perspectiva lucrurile se vad cu totul altfel. Aproape mi-e rusine ca am indraznit sa comentez folosindu-ma de hormoni, si nu, asa cum s-ar fi cuvenit, de creier. :)
In alta ordine de idei, iti doresc o primavara minunata.

p.s. sint convinsa ca ne vei tine la curent si cu celelate hituri preluate de manelisti. Uimindu-te retoric, fireste.

Cu mult drag si finete intelectuala rasata,
Acreala acrita

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...