"Idealul meu e in viata e femeia FARA mustata"

Am inceput sa imi schimb gusturile.. nu mai sunt asa obsedat de niste aspecte, ori ca sunt mai putin pretentios, ori ca vad altfel lucrurile ori ca pun accent pe alte aspecte.. nu stiu exact dar ideea este ca sunt altfel. Nu total dar sunt aspecte altfel la mine. Totusi ceva nu s-a schimbat. SUnt lucruri care ma obsedeaza la o femeie. Ca sa ies cu o fata la ceai trebuie totusi sa fie cateva ... macar cateva lucruri esentiale.
Cel mai important este sa nu detina mustata. Cand vad o femeie la care mustata este extrem de evidenta ma intristez ca sa nu spun ca ma oripilez.. mai ales ca imi imaginez ca daca te saruti cu ea te gadila mustata... si eu am barba si ma gadila:))
Al doilea aspect este parul de pe membre. In princiu NU. Nu!- la parul de pe membre. Nu mai comentez de cel de pe picioare... ca ala din start NU.. dar am observat ca inca mai sunt femei cu blana pe maini. Cum sa stai cu blanoaca pe manute? sa fii o delicata, o fina, o frumoasa... machiata si aranjata si diva si cand ridici maneca sa se vada un par mare si des si lung si negru pe labuta... mai ales sa vad ca parul de pe maini e mai mare si mai negru ca al meu... deliciu...
Ar mai fi cateva aspecte din categoria "minimum obligatoriu" dar ma opresc la acestea 2 ce tin de parosenie:)
LOVE!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...