VINE ZIUA MEAAAA!!!

ANTE-Completare: Am primit ce mi-am dorit de ziua mea am si pus pe facebook poze cu scula pe care mi-am dorit-o si voi face un articol cu toate cadourile pe care le-am primit sau mi le-am facut cu banii primiti si o sa pun si o piesa trasa cu aceste scule. Va pup si pofta buna la tort - adaugat 30 apr.2012


Inainte de Craciun (cu 2 luni inainte de Craciun mai exact) si inainte de Sf Stefan am scris o lista cu ce imi doresc de la mos si moase. Se pare ca am primit cam tot ce mi-am dorit dar nu de la mosi sau de ziua mea ci de la mine. Am observat ca daca scriu ce imi doresc imi propun mai bine si mi se intampla. Se indeplineste.
Dar o parte din ce scriu pe blog se intampla si datorita prietenilor care sunt receptiv si ma ajuta si sunt multe exemple in sensul asta..
Dar acum vine ziua ea si imi doresc ceva. Foarte tare. E cam stupid dar asta imi doresc. Este un fel de placa de sunet externa. Cu ea imi pot inregistra piesele ca lumea de acasa, ideile si vocea pt ce mai fac eu. Am vazut mai multe modele dar cel mai ieftin si ok este acesta:
http://www.thomann.de/ro/lexicon_alpha_studio.htm si costa 300 ron cu tot cu transport etc. Este zic eu ieftin si bun si arata asa:

exita si alte modele cum este acesta: http://www.thomann.de/ro/tascam_us100.htm sau preferatul meu: http://www.thomann.de/ro/maudio_fast_track_pro.htm . Asadar daca vreti sa imi luati cadou de ziua mea va rog sa apelati cu drag la aceasta ideea ca ma faceti foarte fericit.
Va salut cu drag si astept ziua mea poate se intampla ceva. Daca strang banii sa imi cumpar eu o sa scriu aici o nota la subsol:)). Love!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...