Jurnal de bord week 2Deja sunt in saptamana 2 de vas si mi-e tare dor de casa J))) mi-e dor de casa pentru ca acolo stii cine e cineJ
Pe scurt am dat de niste situatii aici si nu ma simt ok. In principiu, ca sa va spun exact, am primit un repertoriu sic and am ajuns aici am primit altul/. Nu stiu daca e intentionta asta sau nu dar asta a fost. Acum mi-au dat de invatat alte piese si dupa cateva repetitii am facut déjà 2 show-uri. Mai exact unul in care am cantat o piesa (un pic fals pe alocuri as zice) si o alta cu grupul. Acest show se face de 2 ori pe zi. O pies acre nu mi se potriveste deloc deloc deloc… o canta sarah brightman.. deci.. eu sa cant o piesa de sarah brightman?..... OK! Am cantat. De 2 ori intr-o seara.. apoi a urmat un alt show, in alta zi.. show-ul rusesc.. unde zic eu ca am fost bun. Cu toata modestia am cantat pe o voce destul de ciudata (de opera dar cred ca mergea).. un oci ciornaie (ca nush cum se scrie correct) de am facut toata sala sac ante cu mine… sis a aplaude. Trebuie sa intelegeti ca am invatat pe de rost din ruseste.. si cand am iesit “minunata” mea colega din rusoaica mi-a zis :”ai gresit un cuvant.. se spune strasnaie nu shtrasnaie”, I-am raspuns pe romaneste: “sa mori tu?!”
Am invatat pentru alt show si chim chim intr-o engleza britanica de balta dar  cred ca va iesi funny. Doar ca sunt si piese care nu ies pentru ca NU MI SE POTRIVESC LA VOCE. Pe scurt sunt cam suparat ca dup ace ca m-au chemat stii ce stil cant eu, eu ma chinui sa cnt si ce vor ei si ei se stramba la orice cacat. Mereu spun ca nu sunt o voce dar stiu ca-s bun la entertainment. Stiu ca pot face multa lume sa se simta bine si pot face show dar nu cred ca au ei timp de asa ceva. Aici este industrie este vorba de oameni care vor sa faca bani si atat! Atat vor ei, sa faca bani si nu am mai vazut lume sac ante de placer sau sac ante sa faca lumea sa se simta bine.. e doar industrie, doar bani si atat.. Sunt cam dezamagit. Este prima mea mare dezamagire de aici si sincer imi vine sa le spun sa ma trimita acasa ca nu imi place ca si asa mi se spune:”vaaaii. Daca nu canti piesa asta nu e bine, pleci acasa..” pai trimiteti-ma odata! Adica nu imi place o presiune pus ape mine aiurea. Eu pe de o parte ii inteleg. Cel dinaintea mea a stat o luna ca sa invete show-urile sa intre in ele.. eu dupa o saptamana sunt in 2 show-uri.. si tot nemultumiti.. cred ca nici ei nu au rabdare, ei vor sa-si faca treaba si atat nu mai vor bataie de cap si repetitii dar asta nu e nici vina mea si nimeni nu intelege asta.
Le multumesc baietilor din band ca stau cu mine la repetitii desi cred ca uneori am mai putea face cateva artificii ca sa pot canta unele piese si pentru a ascunde lipsurile din vocea mea. Ca repet, nu sunt o voce, sunt entertainer. Dar se pare ca nu-I intereseaza asta. Bani bani bani.. atatJ
Sincer am o zi proasta, sunt foarte oboist, bolnav un pic ca am racit tare in liverpool si in acest moment vreau acasa. Pe cat de multi mi doream sa cant sis a fie bine sis a repet saptamana trecuta pea tat de mult vreau acum sa plec sis a scap de atat de mult stress pentru nimic. Sincer va spun ca am avut zile cu 10 ore de cantat ca sa repet ca sa pot intra in primele show-uri si tot nu vad niciun pic de multumire.. asa sunt ei stiu asta dar pe mine ma framanta asta si nu imi place.

Din Norvegia - Bergen, 3 Iulie 2012
Stefan
PS: la monentul asta sunt asa de demoralizat si satul ca imi doresc sa mai scriu o singura data in jurnal: de acasa!!! Si sa cant la nuntile mele si atat!

Comentarii

Lucian2050 a spus…
E si o parte buna:ai calatorit,ai zburat cu avionul,ai vazut ceva orase,peisaje,porturi.Ai strabatut marea si oceanul cu un vas de croaziera,tot e bine.
Oricum nu ieseai la pensie de acolo.
Daca mai poti rezista nu e rau,ca o sa vezi si mai multe.
Daca nu,asta e!Romania de asteapta!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...