PROST FILM



Am asteptat cu interes sa gasesc filmul "Meet the spartans" ca sa pot sa il downloafur si eu de pe torrenti... ca orice roman serios care nu se duce la cinema.. intra pe torrenti, odc, dc++, emule, limewire sau altele.
Am reusit sa imi pastrez interesul pentru acest film pentru doar primele 15 minute deoarece puneam lipsa mea de interes pe seama boului care filmase in sala de cinema si care nu vazuse ca jumate de ecran e acoperit de geanta de filmat. Dupa 15 minute de chin, in care vedeam doar jumate din "actiune", am reusit sa vad "tot". Doar ca "tot" insemna aproape nimic. In afara de "fazele" de la reclama(trailer), care arata de altfel momentele cele mai funny din film, "meet the spartans" e un film prost si am reactionat ca atare. Am dat pe fast forward si am terminat in alte 5 minute tot filmul. Dupa parerea mea a fost FFFF slab filmul. Pe IMDB filmul avea aseara nota 5,5... acum cand scriu vad ca are nota 2. Eu aseara nici nota 2 nu i-as fi dat.. Slab dom'le slab... nu mai sunt filmele lui Mel Brooks.. un Spaceballs sau un Robin Hood: Men in Tights. Poate sun doar demodat.

Un film care mi-a placut a fost Bourne Ultimatum... desi nu am vazut cele dinaintea lui:D. Pe asta il recomand cu placere ca e cu par-poc... se impusca se trage, se scapa, se urmareste si nimeni nu poate sa ii dea o caramida in cap pan la sfarsitul filmului si el ii bate pe toti.. perfect.. are 8,3 pe IMDB.
Zuper:D

Comentarii

Anonim a spus…
Zuuper tare reclama la film ...chiar aveam emotii atunci cand am apasat play ... si m-am simtit ca la fel de naspa ca si atunci cand se anunta o super partida de ex si se termina cu o ejaculare precoce...:( investitie inutila de timp...sentimente si hormoni:D
SteFUN a spus…
Se pare ca nu-s singurul nebun care intra pe blog... ma rog ca e al meu ce draq macar eu sa intru:D

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...