EMO CACAT!... EMOISTI ASTIA.

MOTTO:
emoista se intalneste cu prietena ei:
Prietena: ce mesteci?
Emoista: o lama.
Prietena: Orbit cumva?
Emoista: nu, Gillete!

Asta am primit pe mess astazi. De 2 saptamani sunt bombardat de "fenomenul EMO". pe DDTV pe OTV antena 123 sau Realitatea, aceeasi stire: "Emo distruge copii" sau "Am 12 ani si vreau sa ma omor...emo". Ce cacat? Adik emo sunt aia cu parul in ochi de la metrou de la romana care plang si o fac pe neintelesii? aia de asculta mizeria aia de muzica... adica zgomot nu muzica... Adik zgomotul ala ma face si pe mine sa ma omor... sa ma omor de nervi ca exista asa ceva... porcarie!
Deci parerea mea este ca ai existat din totdeauna adolescenti de astia sinucigasi in serie (sau in paralel) dar acum au un nume: EMO. Ei cacat!! Frate si eu am fost tanar la liceu si erau si atunci rockerii sau depeshishtii suparati pe viata. Din totdeauna la liceul de arte( motiv pentru care m-am ferit de acel liceu) au existat acesti putzoi maimutzoi care spun peste tot: "sunt artist trebuie sa fiu boem si inteles ca sunt rebel... trebuie sa beau si sa vomit in Kancikov ca sa am ce povesti.. sa ma tai, sa ma droghez ca e la moda, sa fac cacaturi, iar dar daca iau pensonu in mana sunt varza...sunt artist!!" Esti un "chishat" cu ochi bai putzoiule!! Ei cacat si cu EMo astia. Frate astia nu se incadreaza nicaieri pentru ca sunt stangaci si ca sa iasa si ei din anonimat si pentru ca nu pot fi cool si sa mearga in club, prefera locuri intunecoase ca sa se "semte si ei bine". Get a life !!!! Pana mea de idioti! Mama ce as bate vreo 2 de astia la metrou. Frate si eu sunt depresivo maniac.. sunt nebun in pana mea... ok am avut momentele mele naspa in viata cand am avut acele ganduri negre dar de la asta la a face trend, a fi cool, la moda daca vreau sa ma omor, e pura si crancena PROSTIE. Frate trebuie baturi, sfintiti cu Aghiazma Mare, pusi sa spuna Tatal Nostru, Imbracati in camasa si blugi simpli, tunsi marinareste si fortati sa asculte Mozart si Dire Straits.... Mama ce i-as bate sa le vina mintea la cap alintatilor si retardatilor astia. Si parintii aia ce draq tin papagali sau copii in casa. Ca la ce coafuri am vazut, spui ca sunt facuti din "malahie" cu un papagal... au atatea gauri in ei ca beau apa cu paiu care trece prin urechi, o nara, o buza si juma de falca... Atata metal pe ei ca faci un carburator de dacie. Frate iesiti draq afara, jucati un foltbal. Nu mai stati in pula mea la Macu' de la romana si plangeti ca sa va remarce alte distruse si sa ii placa de voi ca sunteti niste distrusi. As da foc mac-ului de la romana. EMO cacat.... m=am enervat...ufff
ma duc la metrou sa bat 2 sa-si revina si sa ma mai racoresc si eu... mai vorbim!

Comentarii

Anonim a spus…
Bre, nu vorbi daca nu cunosti. Deci, cand am facut eu liceu' da arta nu aveam nici unu' impresii de artisti (culmea!), ba chiar eram mai normali dacat altii , tot biliard, bani bagati in aparate. Poate acu' o fi altfel, da' tu sigur te-ai ferit degeaba de liceu' cu pricina.
SteFUN a spus…
stii bine ca pe mine nu m-a lasat "cineva" sa dau la liceul ala. Totusi un motiv al meu pt care m-am ferit a fost asta. Esti mai mare cu 6 ani, aproape 2 generatii avand n vedere ca te-ai mutat in a 11-a. multe s-au schimbat. Cand vroiam sa dau eu erau numai ciudati cu bani si pilosi acolo pentru ca era de bon ton sa dai la liceul de arte... las asta ma refeream.
sunt cu siguranta cea mai mica de pe acest forum insa i-mi permit din plin sa spun urmatoarele:...nu cred ca sti ce inseamna cu adevarat sa fi emo...emoistii sunt cei care plang ,se simt pierduti,singuri si se simt asa pentru ca au pierdut multe,au suferit enorm.e adevarat ca unii devin emo din simplu fapt ca e "la moda" dar asta nu-ti justifica comportmentul fata de ei.lasa-i in pace,e viata si treaba lor.si mie mi se spune la scoala ca-s emo dar nu-i bag in seama pe cei care spun asta(si chiar nu-s emo) deci ar trebuii sa-i ignori si tu.daca te duci sa-i bati doar pentru ate dristra si ai "invata minte" atunci nu gandesti logic deloc:nu conteaza ca te duci tu sii bati caci se pot duce prin alte statii de metrou,vor fi la fel cum au fost ,nu s evor schimba doar pentru ca tu vrei asta.in legatura cu coafurile lor...ei bine si mie i-mi sta parul uneori in ochi dar nu pentru ca m-am tuns special pentru asa ceva ci pentru ca asa-mi sta parul.poti s ama injuri cat vrei dar parerea mea este ca tu chiar nu sti ce inseamna sa fi emo si chiar daca tu nu-i suporti gandestete ca altii se pot supara ca tu crezi altii despre ei ca poate au un astfel de prieten.ma rog...oricum nu o sa intelegi ce vreau sa spun asa c-o las balta. PS:ca sa nu te mai obosesti sa intrebi cati ani am iti spun eu:am 12 ani dar am prieteni care sunt multttt mai mari c amine si mi se spune ca-s matura deci nu spune ca spun prostii caci nu ma poti contrazice in privinta unui lucru:avand in vedere ca esti mareee ar trebui sa gandesti un pic si sa-i lasi in pace.nu trebuia sa spui toate acele lucruri despre ei ci puteai intreba care este parerea noastra despre ei ,iar tu puteai sa spui ca nu-ti plac deoarece multi devin astfel fiindca e "cool" si asa mai departe(ai prins ideea-sper-).Nu mai conteaza acum caci stiu ca nu-ti voi schimba parerea despre ei...
SteFUN a spus…
Draga mea Andreea. Prin faptul ca iti raspund la un articol postat de mai bine de juma de an inseamna ca stiu ceva mai multe decat crezi despre EMO si crede-ma nu sunt un indiferent care spune HUUU EMO si gata. 1 la mana in primul rand am ceva cu cei care au impresi aca emo e o moda si o urmeaza ca atare.. si vad ca aici imi dai dreptate
2 la mana ... si cand eram mai pusti si acum am probleme. Cand eram de varsta ta crede-ma aveam tone de probleme pe cap... eram super suparat pe lume si acum cred ca aveam de ce. Ok poate unii vor spune ca "ce probleme sa ai tu la 12 ani sa fii emo". sa zicemk ca inteleg.. sa zicem ca pot rezona cu faptul ca ai suparari si ca esti trista... eu aveam motivele mele... si inca mai am (daca citesti mai multe articole de pe blog vei vedea) dar asta nu inseamna ca devin emo. E ADEVARAT CA MUZICA MA AJUTA dar nu neaparat aceea si asta nu ma rapune... nu imi schimba stilul de viata.
la final.. te rog gandeste-te la urmatorul meu sfat .... concluzia la care am ajuns acum... traieste-ti viata.... asta inseamna nu banalitatea aia de spun toti.. nu... sufera .. e bine ca suferi.. dar trebuie sa si razi sa si inveti sa te joci sa orice vrei numai fa-le.
repet daca ai probleme si te cred ca ai indiferent de varsta... nu lasa ca asta sa-ti schimbe stilul de viata..
te sarut de noapte buna si crede-ma andreea suna mai bine decat deea:)
Anonim a spus…
mda...dar Rockerii nu au nici o legatura cu Emoisti:)..whatever...oricum...pe langa greseala ta de a confunda emoistii cu rockeri...e tare:)
Anonim a spus…
a si mi'am ales numele mai mult Ironic
Anonim a spus…
si sunt un emo asta este parerea voastra nu a noastra
Corbu' a spus…
De cand ma stiu am fost mai...uhm...artistica si visatoare si pana mea,prin liceu ma striga "emo" diversi cocalari din intreaga fauna existenta.Problema e ca eu nu sunt emo.Chiar deloc.Cred ca-s cea mai "happy" persoana de pe-acolo.:).Am momentele mele cand sunt trista,bla bla,si ascult si muzica despre care se presupune ca e "emo",dar preferatele mele sunt oldies,heavy metal,rock,chestii de genul asta.:).Freza si hainele nu sunt totul.Si ce daca e pe trend sa ai parul in ochi?Poti sa-l ai asa ca na,vrei tu.Cat despre tonele de metal de pe tine si pierce-uri,hm,unul e ok..Cat timp ai milioane de pierce-uri,nu mai e ok deloc.:).Si sa stai toata ziua sa-ti plangi de mila intr-un colt intunecos si sa te crezi emo de dragul trendului si sa te tai ca de,tu esti mai special si ai depresii si vaaai,cate probleme ai,nu e deloc cool,dovedeste ca ai probleme cu "mintea".
Ce ma deranjeaza defapt pe mine e eticheta asta "emo" pusa celor care nu se imbraca si nu-si fac freza asa cum e moda acum,ci asa cum se simt ei bine.E penibil.Daca porti haine negre-esti emo!! ,daca porti o esarfa-esti emo!! ,daca porti bratari multe-esti emo!!,daca-ti faci o suvita colorata-esti emo!! ,daca asculti my chemical romance si alte formatii de genul-esti emo!!.Se presupune ca ar trebui sa fim liberi sa avem propriul stil.Bulllshit.Si ce e si mai oribil e ca unii cocalari au descoperit ca nu e frumos sa ai burta pe-afara si e mai "misto" sa fii "emo",si-atunci toata chestia asta cu "emo" devine si mai penibila.Lame.
De exemplu,o fosta colega de scoala a vazut cum ma imbrac si mi-a vazut parul,asa ca incearca acum sa-mi copie modul de a ma imbraca,foloseste si ea acelasi tip de esarfe si-si lasa si ea bretonul lung.Daca o intreb daca a auzit de avenged sevenfold,sex pistols sau alte formatii de genul,nu stie sa spuna nici macar ce-s alea.:|.
Unknown a spus…
esti distrus. grow up

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...