INCREDIBIL .. INCA O ZI LA BUHUSI

Pentru ca nu sunt in oras, nu sunt imediat informat de scandalurile de acolo. In schimb am detectivii mei care ma informeaza mereu. De exemplu securistul nr 1 al meu este TZINTZI unde vad asta azi


si un articol despre ce mizerii mai fac cei din PD-L Buhusi. Frate astia nu mai au rusine? Pana unde vor merge cu batjocura si cu minciuna, pana unde merg cu ipocrizia, razbunarea Orestiana si cu jocurile de culise specifice lu' Primaru Gheorghita sau poate Pecash (pentru cunoscatori).
Ba mai mult apare si un site plin de calomnii si insulte de tip "Tribunu" nebunu si ma gandesc ca era sa fiu si eu varat intr-un astfel de scandal.
cam ce apare pe site-ul lor http://www.din-buhusi.ro/ : citate de genul"Cine-l mai crede pe acest "fazan" politic, caruia i s-a sculat sa fie primar peste noapte?
NU, cineva l-a rugat sa intre in jocul politic pentru a rupe voturi, iar dinsul, ca o omida tiritoar
(care evident ca n-are coloana vertebrala, darmite moralitate) a spus DA.
"Fluturas, nu mai ai aripioare, domnul conte ti le-a RETEZAT !"
Nu cred ca stii versurile din opereta... dar vezi poza datornicului!
Daca imi amintesc bine, esti preten cu "ursuletii din Mocirla", caci spuneai ca nu ti-e frica sa mergi acolo. Corect, nu-i asa?
Si ca sa termin, mai esti si individul care DA CU CIOCUL. Doar esti omul lor...
Da cu coicul in continuare, ca poate intr-o zi ramai fara el.
RUSINE si... HUO !!!"

URAT DOMNILOR PD-LISTI...URAT VEDETI SI VOI SITE-UL SI VA CONVINGETI. DISPERATI DUPA PUTERE SI RAZBUNARE. URAT URAT...DE 3 ORI URAT... O SA AJUNGEM IN CARAGIALE!!

Comentarii

Anonim a spus…
Stefan, inainte sa scrii lucrurile astea ar fi trebuit sa te informezi. Este pacat ca ai intrat intr-un joc urat. Puteai foarte bine sa suni si sa ma intrebi ca s-a intamplat. Oricum , iti stau la dispozitie pentru lamuriri. Lucian
SteFUN a spus…
este clar ca nu generalizez, dar toate informatiile de care aveam nevoie le-am luat din articolele din presa de bacau, din site-ul neofial al PD-L din-buhusi.ro si pozele cu bhannere. Articolul de pe site-ul di-buhusi.ro este odios si nu inteleg cum organizatia din Buhusi, care are oameni cat se poate de ok, vezi Cristi Cojocaru, tu, profesorul Mihalcea etc, a fost de acord cu un asemenea articol si cu un asemenea site. Repet eu nu am spus niciodata ca toata organizatia Buhusi este si nu este... doar ma refeream la unele gesturi urate. Lucian ai fost mereu si vei ramane un prieten bun de familie si nu numai. Parerea mea sincera este sa te delimitezi de unele gesturi incalificabile pentru ca unii oameni care nu te cunosc te-ar putea asocia cu ele.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...