KYLIE MINOGUE PE COTROCENI...

Am fost aseara la concert. A fost superb mai ales ca nu vazusem nimic pe dvd de Kylie in concerte si am fost foarte placut surprins. A inceput fara vreun band. Atmosfera era facuta la inceput de un dj si de cameramani care surprindeau tot felul de faze haioase de prin stadion la care lumea reactiona foarte fain. Pretenul meu Stefan Ferent alaturi de care am fost la concert, a tinut neaparat sa se vada si el pe ecranele imenese de langa scena incat a gasit si solutia...un dans sincron cu mine... a mers, ne-am vazut pe ecrane in multimea aia. Am avut bilete super, la gazon A, adik la 2 metri de scena si 3 metri de Kylie. Showul a fost extraordinar. Ea a schimbat vreo 8 tinute si in toate arata super bine, iar cei 12 dansatori au facut atmosfera nu gluma. Band-ul are doar 10 membri din care am remarcat o tipa la chitara Bass si la pian(clape) alta tipa, iar la tobe un alb suparat pe premier:))
Am stat fix langa boxe si basul a fost atat de puternic incat mi-a dezmortit tot restul de pneomonie din mine:)) Show-ul a avut de toate. De la cabaret la latino sipana la un moment de muzica clasica cum ar fi:
>
A cantat si hituri mai vechi la care toata lumea dar si de pe ultimul album. Am filmat pentru blog ceva mai vechi:

Dar mai ales piesa mea preferata pe care am cantat-o si eu(mult mai bine de altfel..:D) :


Daca mai aud pe cineva ca e de rahat spectacolul femeii astaia il bat, pana si retardu meu de coleg Alex, care e rackeru curulu', l-am convins sa vina la concert si dupa o juma de ora in care manca rahat ca a dat banii aiuirea, a inceput sa se dezmorteasca si s-a distrat de minune... se credea la adunare, si-a dat tricoul jos, sarea..pe femei:)) a fost super tare... spuneai ca e o petrecere in aer liber... iar Kylie e zeita frate.. voce super, spectacol super...(dupa john Mclaughlin la care nu am inteles tot pe fondul durerii de cap, a venit un show unde nu ma chinuiam sa inteleg... nah sunt limitat, recunosc:D )

Comentarii

Anonim a spus…
trebuia sa il filemzi pe alex. iesea un videoclip, pe fundal era si vocea ei...


:D

hehehe... c emai face alex? tu? popz

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...