COMPETITIA NATIONALA DE PARLY

Am participat la competitia nationala de parly, de data asta, in calitate de concurent facand o buna pereche cu Adi Anton (turnatorul de betoane fine). Am inceput mai greu pentru ca nu am mai jucat de 6 ani. Important este ca am castigat 3 din 5 meciuri jucate. Partea ciudata este ca am pierdut pentru ca "daca meciul este egal se da cu opozitia"(noi eram guvern) si pentru ca "nu mai conteaza ce filozofie aveti sau au ei pentru ca filozofia este ceva orientativ. Cam astea au fost motivatiile pentru care am pierdut. Da! Ati inteles bine faptul ca nu sunt multumit de arbitraj si imi este ciuda ca in semifinale s-au calificat echipe pe care noi le-am batut si s-au calificat cu acelasi numar de victorii dar cu 2 puncte mai mult, la individual, decat noi. Cum sa nu fiu revoltat? Cel mai ciudat este ca aceasta competitie a fost castigata de o echipa de "pufe" sau de "titsless girls" pe care noi le-am batut... De fapt am fost singura echipa care le-a batut in cadrul competitie:))) Deci cred ca trebuia sa fiu eu in finala cu adi si nu fufele.

Tot la nationala am vazut o gramada de oameni care pozau in acesti oameni de "maxim" succes. Sincer m-am saturat de omuleti care vin la nationala ca sa isi arate masina, sa spuna cat castiga sau cat costa ceasul lui. Si toate astea numai de la Munteni. Fie ca sunt din Ploiesti sau Bucuresti, acestia se intrec in a arata cat de mult castiga, cat de bine s-au ajuns si cat de cautati sunt ei. Nu am vazut aceste simtome la moldoveni... Veti spune ca moldovenii nu au bani. Gresit! Am fost la destule nationale cu Tit si cu pretenul nostru patron de Time Out ca sa vad destui gologani si la moldoveni dar nu am vazut sa se laude cu ceasul de la mana sau cu un client cu un ceas de 6000 de euro. Frate daca eu am avut un client la tablouri, care avea ceas la mana de 3000 de euro, ceas de aur, nu am scris pe blog si nu am spus la nimeni de parca asta e marea mea realizare in viata. La ardeleni am vazut multi bani "neostentativi". Emil Mesaros a dat de baut la toata nationala fara sa se cace pe el si fara sa se laude cat castiga el pe cand cei din Bucuresti, la "marea" lor de bani, se bucurau la o bere moca si o inghetata oferita de organizatori. Sunt satul de parveniti ce vor sa arate ca au reusit, de marlani ce cred ca "laptocu" de la firma e marea realizare in viata si de castigatori de salarii de 3000 de euro care deconteaza bilete la tren de 40 ron si se bucura la o bere skol dar...DAR fumeaza trabuc... Grotesc. Eu sunt falit, castig cat sa traiesc ok in Bucuresti din tablouri mobila si varuit sau ce cacatu meu mai fac, am o masina de la tata si sunt cel mai bucuros de ea si daca mi-am luat un ceas de 300 de euro nu este pentru ca am clienti cu ceasuri de 6000 si imi cumpar ceas CK, ci pentru ca imi plac fffoarte mult ceasurile.

O sa imi spuneti ca oameni acestia trebuie sa construiasca si sa mentina o imagine deoarece nu pot reprezenta un nene care e in top 500 Capital si sa mearga la tribunal in "tranig" si cu ceas de plastic cu 7 melodii. CORECT!!! cred in asa ceva da e una sa ai o imagine pentru ca ai un job ce necesita o imagine si alta e sa te lauzi cu un ceas, sa manaci rahat peste tot cat castigi si ce bine o duci numai ca sa ai impresia ca lumea te vede altfel. E altceva sa iti iei o masina ca sa nu mergi cu taxiu la intalnire si alta sa iei alfa LU Romeo ca sa ai parte de gagici si sa te si lauzi cu asta. Poate par absurd poate nu am la indemana cele mai bune exemple dar am senzatia ca numai daca ma uit la cineva si il aud 15 minute cum vorbeste imi pot da seama daca stie ce e "imagine" sau e doar un parvenit(inceput de parvenit ca inca nu are destui bani sa fie unul), un marlan gretos care are ca scop sa se laude cu cat castiga(daca ii castiga).

Scuze daca am suparat pe "vreo" cineva dar asa am vazut eu nationala aceasta.

Comentarii

Anonim a spus…
mmda ar fi multe de spus despre ce s-a intamplat acolo. Insa pufele (si nu fufele) erau tipe de treaba. Si in plus calificativele de genul "titsless" nu iti aduc prea multe puncte ca sa zic asa, pari doar ofticat. Ma rog, probabil ti s-a parut un atac bun, eu am alta parere.
Se pare ca am facut bine ca nu am venit...nu de alta dar am fost in pub 25 la un concert VH2 super tare...si ma laud cu asta!!!!
SteFUN a spus…
da! sunt ofticat ca trebuia sa fiu in finala dupa parerea mea. Sunt ofticos cum vrei tu! te pup anonimule!
Anonim a spus…
Consider ca valoarea sta in ce stii, nu in ce detii, dupa cum o reclam foarte desteapta spunea. Iata deci de ce cred ca "titsless" nu este tocmai atributul care sa imi schimbe parerea despre o persoana, sau doua persoane, sau trei persoane, sau munteni...
consider ca`n finala a ajuns FIX CINE TREBUIE si cine A MERITAT asta.
in ceea ce priveste arbitrajul, imi pare rau. deciziile nu s'au dat doar pe criteriul "filosofie"
de asemenea doresc sa mentionez faptul ca a ajunge`ntr`o finala presupune mai mult decat sa te pricepi(if!) la o filosofie de caz...mult!!! mai mult:)
Anonim a spus…
nu obisnuiesc sa ma cert pe bloguri asa cum colegul meu stefan nu obisnuieste sa castige competitii. faptul ca ati fost sg echipa care ne-a batut arata ca am avut dreptate cand am sustinut ca a fost un arbitraj prost si o decizie gresita. nu venim sa ne laudam la competitii cu masinile noastre, le-am lasat in parcare nu la stefan in camera. Am apreciat si noi gestul transilvanenilor care au fost niste adversari de temut dar si niste colegi extrem de educati si simpatici. faptul ca tatele nostre nu sunt suficient de mari pt stefan e o tristete pentru debate-ul romanesc intr-adevar, dar incercam sa compensam cum putem cu performante in alte domenii ( desi ale sorinei sunt destul de maricele si usor de remarcat :)il sfatuiesc pe colegul meu stefan sa ne urmeze exemplul si daca simte si vede si el cu ochiul liber ca debate-ul la acest nivel il depaseste sa incerce sa dedice mai mult timp unui proiect din care are sanse sa scoata mai multe satisfactii: firma de melci de care ne vorbea in dezbaterea de la nationala.
Anonim a spus…
pari destul de trist in analiza ta, dar din pacate gresesti pe mai multe planuri. as crede ca are legatura cu regiunea geografica in care esti, dar cunosc totusi si moldoveni cu capul pe umeri.
Nu am mai auzit de mult comentarii de genul "ce masina are parvenitul ala", credeam ca nu se mai fac in cercurile in care umblu acum, but then again daca ai comentarii si gusturi de camionagiu legat de small (but very nice, i happen to know) titties nu vad de ce nu ai avea si de masinile altora care au realizat mai mult ca tine.
se intampla sa am o masina de care ai mai fi scris un paragraf in articolul tau atat de obiectiv cu privire la competitie, [bine ca nu am venit :))] dar am muncit si probabil o merit, la fel se intampla si cu masinile care au fost la competitie, dar daca tot e toamna si se culeg strugurii de ce sa nu fim vulpi nu? ;P
si ca o paranteza, daca ai noroc si castigi un joc in grupe, nu trebuie sa fii in finala, orice competitie evalueaza o performanta constanta, sustinuta, nu ocaziile norocoase.
Anonim a spus…
se spune ca virgula cu natura si cu prostii nu e bine sa te pui.
Anonim a spus…
"Cu cât ... Cu cât te înalţi mai mult, cu atât pari mai mic acelora care nu pot să zboare"

trist, nu?:)
SteFUN a spus…
Draga Luciana. Te sarut si apreciez enorm ca nu esti o "anonima" in comentarii. Da! Sunt un ofticos si mi se pare normal sa cred ca meritam sa ajung in finala. Despre partea cu nivelul competitiei ce sa spun? ar fi trebuit sa dau copy paste la toate diplomele mele? nu cred.
Despre partea cu tittless ei bine mi se pare SUPERB ca tocmai tu te simti lezata care , citez: "hai pisa-te pe mine"...:))))Ma asteptam sa ai muuult mai mult simt al umorului ..mai ales tu... am auzit muult mai multe replici bune de la tine si credeam ca ai inteles.
ma rog... in final... masinile nu erau parcate in camera mea dar e penibil sa auzi pe toti cum se lauda cu ele... in discutii private(cu mine) sau in public.
va sarut si nu cred ca ... de acum in colo... voi mai lasa commenturile anonime.
SteFUN a spus…
PS: sa-i mai explici inca o data Sorinei ce e ala TVA ca vad ca nici dupa ce a pierdut nu stie ce e:)))))
Luciana, tu erai titsless???
Stefan, sper ca nu era un atac la persoana vis a vis de numele meu....
Cand va aud cum va certati de la niste nimicuri mi se face dor de Poiana Pinului...
Anonim a spus…
te rog sa nu mai tipi.

esti iritant.

we don't care.

taci.

te rog, taci.
Anonim a spus…
draga stefanel..
Sincer, dupa ce te-am vazut arbitrand la nationala de KP (nu doar in meciurile mele) am crezut ca ai atins nivelul maxim al cretinismului posibil. Ei bine, this blog proved me wrong. Frate, eu iti sugerez sa iti iei un skol, sa te asezi frumos la masa (cu parintii tai, iti sugerez, care par mult mai luminati si mai stapani pe sine decat tine) si sa te gandesti unde ai inceput sa gresesti. Unde e punctul in care din debater ai ajuns cretin. It doesn't happen very often. Actually, you're a first. So it must be YOUR fault. Otherwise, esti un tip destul de simpatic.. te strica doar chestiile astea ;) Try to keep a low profile and improve your own self, will you?
SteFUN a spus…
Deci!:))
Mercic de comment dar mi-ar placea sa scrii mai mult in romana. 2 la mana recunsc ca sunt un cretin... unul care are blog de altfel:)) dar stiu un singur lucru sigur... ca o sa te mai arbitrez muuult si bine


mi-ar placea mult sa te semnezi. nu sterg mesajul tau desi am spus ca anonimii sunt stersi din comment-uri dar na... pe tine te las ca esti la fel de cretin ca si mine mai englishofilule:))))

esti simpatic:))))
Anonim a spus…
sa ma semnez? cu inca 2 nationale si cine stie cate alte turnee nationale si regionale in fata mea? deja is nemultumit de calitatea arbitrajului tau.. so i'll pass ;) na, ca am dat-o in engleza
Alex a spus…
Nu am participat la respectiva competitie, dar am oarecare experienta in domeniu, nu te cunosc personal nici pe tine nici pe ceilalti concurenti, dar citindu-ti articolul iti spun cu regret ca nu meritai nici sa participi la acea competitie. Argumentele tale sunt subrede, te iei mai mult de persoane si de caracterul lor decat de ideile lor(ar trebuii sa sti ca nu se procedeaza asa in debate.). Iar cireasa de pe tort e limbajul tau cel deplorabil. Pe langa greselile de ortografie, pe care le poti scuza cu rapiditatea cu care iti pui gandurile pe ecran, mai ai si o groaza de greseli de topica si exprimare. SteFun, bati spre penibil...revino-ti!
SteFUN a spus…
dragul emu Alex 1 te rog sa citesti si partea a 2-a din acest articol... sa vezi ce inseamna un blog... e un loc unde pun idei SUBIECTIVE nu sunt Adevarul sau Evenimentul Zilei sa relatez fapte si 2... mi-ar placea sa jucam o data impreuna...

te rog citeste si restul argumentelor... nu poti da cu negatorii spunand ca nu a existat niciun clash in runda... citeste regulile de dezbateri te rog:)
in plus daca vrei putem discuta pe regulament pentru ca eu cred ca il cunosc cat de cat:)
Anonim a spus…
Draga SteFun,

Asa cum blogul tau e un mijloc de a-ti exprima "hopinia", asta e un post care s-ar putea sa nu fie foarte argumentat, da' cred ca o sa spuna opinia catorva oameni sau macar pe a mea.

Pari un tip care s-ar putea sa aiba ceva talent (am aruncat o privire pe desenele tale si te-am auzit cantand la saxofon o data) si caruia e posibil sa nu-i fie cu totul straine regulile de debate, ba chiar sa aiba ce cauta in sfera debate-ului. Cu toate astea, m-am intrebat de cateva ori cum poate un om care are astfel de resurse sa le arunce pe fereastra in halul asta. Daca stii debate (si, vorba aia, ai arbitrat finala nationalei de KP), de ce te tiganesti si te comporti ca un babuin, de ce urli si dai cu pumnul in masa in loc sa te folossti de argumentare calma ca sa demonstrezi ca ai dreptate? Apoi, daca n-ai dreptate, de ce nu accepti chestia asta civilizat?
Nu pot sa inteleg de ce, atunci cand cineva nu-i cu totul prost, ba chiar crede ca are si aptitudini pe care le-ar putea valorifica, in loc sa faca ceva in privinta acelor aptitudini, se cearta cu oamenii ca in piata, dupa regula Regelui Junglei - cine tipa mai tare, ala castiga.

Mai mult, ai tendinta de a nu asculta deloc ceea ce iti zic oamenii pe care ii urasti, direct sau prin asociere, doar pentru ca pui emotiile tale de "mascul feroce" mai presus de ceea ce ar putea reprezenta oamenii aceea obiectiv.

E "putin" paradoxal sa te declari sustinator al dezbaterilor, dar sa nu le folosesti, sa nu incerci sa fii un exemplu in argumentare si sa te comporti atat de violent si irational.

Serios, oamenii ti-ar acorda mai multa atentie si poate ar fi chiar de partea ta daca ai incepe sa te comporti civilizat. Stiu ca am incercat sa port o coversatie cu tine la un moment dat si mai aveai putin si ma plesneai. Daca esti mai bun de atat, arat-o. Atunci cand vrei sa devii cel mai bun violonist, nu te ajuta cu nimic faptul ca-i dai in cap cu vioara celui care canta langa tine.

Stiu ca probabil mi-am incalzit tastele de pomana, insa cred ca trebuia sa-ti spuna cineva chestia asta, cineva care nici nu tipa ca descreieratul/descreierata, dar nici nu are suficient bun simt incat sa taca.

Daca vrei sa-mi raspunzi la comentariu, te rog macar o data sa te legi de ceea ce ti-am spus, nu doar de modul in care ti-am spus lucrurile astea. Fa un efort si nu fi superficial daca tot iti bati joc.
SteFUN a spus…
te rog citeste si continuarea de la acest artico. Continuarea se numeste"subiectivitate si codosi". astept un comment si la ala.
recunosc ca sunt putin coleric:)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...