SUBIECTIVITATE SI CODOSI

1 Am impresia ca nu se intelege ce este ala un blog. Ei bine eu nu scriu aici la Curierul National sau la Jurnalul National. NU sunt obiectiv. Nu vreau sa fiu, in aceasta situatie. Eu scriu ce si cum am vazut eu competitia. Ce ati dori sa spun? ca nu vroiam sa castig? Ca nu am mers sa castig? Ca nu meritam? Nu am cum sa scriu aceste lucruri pentru ca nu cred in ele. Sunt subiectiv pentru ca e un BLOG.

2 Sunt satul de lupii acestia moralisti, care ma condamna pe mine de expresia titsless girls. Ei bine de la ei am aflat de aceasta expresia. Cei din Muntenia mi-au spus de "stransul ursuletului de plus in brate" sau de "motostivuitor" etc... Cei care se simt stiu la ce ma refer. Asa ca: mai moralistilor nu mai mancati rahatei despre cat de nesimtit sunt ca de la voi stiu si nu mai pozati in sfinti!

3 NU am spus ca fetele au castigat competitia ca au o dimensiune cireseaca a sanilor. NU! Asta ati inteles voi. Eu sunt FRUSTRAT ca nu am ajuns eu in final pentru ca de altfel le-am batut!!!! (ps: nu cu noroc, le-am batut pentru ca sorina nu stie ce este TVA-ul).

4 Mai baieti mai. Nu stiu cum ati dedus voi ca am gusturi de tractorist dar daca mai umblati un pic pe blogul asta si pe www.stefunart.blogspot.com o sa va dati cu "tesla in OO".

5 Partea cu "strugurii acrii", sub 5 feluri exprimata in commenturi(care mai de care mai plastice), este falsa pentru ca strugurii la mine nu sunt acri la masina. Am una de la tata super. MOCCA! si sunt f mandru de ea. Erau acri strugurii daca imi spuneai ca ai luat locul 1 la concurs de scurt metraje, daca imi spuneai ca faci stand-up la HBO, daca imi spuneai ca joci la Nottara o piesa cu Ogasanu sau daca imi spuneai ca joci cu Iures si Morgenstern in viitorul film a lu' Gibson. DA! Atunci strugurii erau acri. Extrem de acri si se vedea asta si o spuneam raspicat ca mi-e ciuda cum am mai spus-o des pe blog.

6 Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei are 2 BMW seria 7. Nu e meltean si nu incepe o discutie la o competitie nationala de Parly spunand cati cai are masina(le) lui. Asta e diferenta dragul meu. Era vorba de cei care se caca pe dansii, fara pampers, cat castiga si ce ceas au la mana dar se bucura la o Timisoreana mocca. Inainte sa vorbiti despre cat de meltean si ce aspiratii am in viata macar cititi inca 2 pagini din acest blog...macar... ca sa vedeti daca am sau nu gusturi sau daca sunt un pasionat de masini. de aceea nu am un gust atat de acru in gura de la muscatul de ottonel necopt in Chevrolet Spark(matiz).

7 La final... Draga mea Luciana iti acord revansa cand vrei tu... iti dau avantaj, joc ce pozitie vrei tu, pe ce caz vrei si cu o mana legata la spate(ca sa fie ca in fata blocului). Si daca si acum te superi inseamna ca tu chiar nu ma cunosti absolut deloc si ca fata aceea de la Linia Verde cu simtului umorului era doar un teatru de Nottara(ca sa ma intorc la tema anterioara).

Comentarii

SteFUN a spus…
comentariul a fost sters pentru ca, repet, nu se accepta"anonimiiiiii".
(avea dreptate dar astept cu semnatura sau / si nume)
Unknown a spus…
Fratioare, tu pictezi mult prea frumos ca sa iti pierzi viata pe bloguri sau pe la nshpe facultati. Si, parerea mea, in loc sa te directionezi pe cele nspe mii de canale, fa ce stii tu mai bine, pentru ca merita.

Si btw, cred ca nu ma insel, dar e "titless" nu "titsless." Zic si io pe aici. :)
SteFUN a spus…
mai trici da unde naiba esti. adauga-ma in lista de mess sa mai vorbim . hai ca ne vedem la cico in Bucuresti daca esti prin zona si promit sa nu-l iau pe alex:)))) adresa mea de mess e: gica_forever
ni jidem pi miess... se scrie titsless corect, adevarat dar ea avea numai una deci e tit less:)))))))
Anonim a spus…
Mai, eu zic ca e titless, pentru acelasi motiv pentru care e bare-footed si nu bare-feeted, sau shoeless si nu shoesless, tshirtless si nu tshirtsless. Deci fata poate sa aiba si 10 perechi de tzatze, ceea ce bineinteles m-ar face pe mine gelos ca nu am 10 perechi de maini, ca tot titless i-as zice eu. Sau, vorba ta, daca sunt mai mici, tittieless, si nu tittiesless. :D

Deci vreau sa zic ca am folosit cuvantul tzatza, ori pe engleza ori pe romana de prea multe ori pe pixel patrat de ecran :))))

Vezi ca te bag acusi pe mess.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...