DE PE VREMEA LU NEA' NICU

Binenteles ca internauta blogului, ma-ta mea, iar a facut-o si mi-a mai trimis o serie se bancuri. de data asta de pe vremea lu nea' Nicu. mie personal mi se par geniale desi nu cred ca nu sunt total intelese de cei care nu au stat macar o data la coada la paine si au pierdut cartela:D, sau sa stea o ora la coada la lapte la 5 ani si cand ajunge in fata cu banii sa observe ca in plasa nu mai sunt sticlele... sper sa va placa si voua:


■ Un tip trecea pe stradă ţinând în mână, cu mare grijă, un sul de hârtie igienică. Trecătorii îl priveau invidioşi, iar unul chiar l-a întrebat: „Nu vă supăraţi, de unde l-aţi luat?”
„Acum câteva minute l-am scos de la Nufărul...” (1980)


■ Când a plecat de-acasă, Prunariu i-a lăsat maică-sii un bilet pe masă: „Am plecat în Cosmos. Vin peste o săptămână”. Când vine, găseşte pe masă un bilet de la maică-sa: „Am plecat după brânză. Nu ştiu când vin”. (26 mai 1981)


■ La uşa unui apartament sună un puşti: „Tanti, ai făcut supă?”,
„Da,puişor, vrei să guşti şi tu?”, „Nu, mulţumesc”, „Atunci, de ce-ai venit?”, „Te roagă mama să ne împrumuţi şi nouă osul”. (6 decembrie 1982)


■ Din dispoziţia lui Ceauşescu s-au făcut experimentări şi încrucişări de meri, pentru a se crea un soi de măr pitic, de numai 50 de cm, pe care să-l poată culege şi şoimii patriei. (28 septembrie 1983)


■ Un miliţian prinde o pereche făcând dragoste într-un boschet. Îi duce la secţie şi, de aici, în faţa tribunalului. La proces, fata e felicitată pentru patriotism şi băiatul pentru iniţiativă. Miliţianul e arestat pentru întrerupere ilegală de sarcină. (17 martie 1984)


■ Ce-i mai rece şi mai rece decât apa rece? Apa caldă. (17 ianuarie 1985)


■ De ce a luat comuna Scorniceşti titlul de „Erou al noii revoluţii agrare”? Pentru că a crescut cel mai mare bou. De ce n-a luat şi comuna Petreşti titlul de „Erou al noii revoluţii agrare”? Pentru că anul acesta nu s-a acordat titlul şi pentru cea mai mare vacă.. (3 ianuarie 1987)


■ Ultima dorinţă a românilor: să moară Ceauşescu şi Elena să ajungă să trăiască din meditaţii la chimie. (28 decembrie 1988)


■ Ce-a fost înainte: oul sau găina? Mai înainte au fost de toate. (12 noiembrie 1979)



PS: nu inteleg cine a gasit data exacta pentru ele?:)))

Comentarii

Razvan a spus…
vai de mineeeeee....cum mi-am amintit toate zilele din vremea lu' nea' Nicu; greu dom'le mai era...da' vreun banc cu sticla aia de pepsi luata pe sub 10 maini, la care ne uitam ca la icoane...nu gasitzi bancuri?

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...