pot sa mor se intoarce...

in saptamana care tocmai se incheie am avut 2 evenimente importante. mai intai luni am fost la concert Johnny Raducanu la Hard Rock Cafe. a fost superb. a avut de toate: muzica buna, bere scumpa si putin din nebunia lui Johnny care la final a spus"va pup in fund". mi-a placut ca a fost un band mai mare, nu a fost doar pian, contrabas si tobe. a fost si chitaristul de la orchestra radio si 2 suflatori: un grasutz simpatic la trombon si Alin Contantziu la clarinet. s-a cantat de la it's only a peper moon pana la all of me sau st louis blues. a fost foarte fain si e in top 3 concerte pe care le-am vazut alaturi de al Jarreau si George Michael.

al 2-lea eveniment de sapt asta a fost piesa de teatru "gaitele" in care am jucat alaturi de colegii de la teatru in cadrul unui festival de teatru din cadrul UNESCO. asta a fost vis-a-vis de metroul de la romana... acolo e sala UNESCO... una mica dar care a fost arhiplina de bunici, parinti, frati si surori sau doar prieteni ai colegilor mei din trupa. la mine nu prea s-a ingramadit lumea. m-a sunat totusi o persoana care ma intreaba cum sa intre si ii explic unde e toata treaba. ma suna si spune ca sta la o coada... la bilete. imi dau seama ca e ceva aiurea si cand cobor, langa intrarea de la piesa noastra, era intrarea la festivalul de film B_EST. lumea statea acolo la coada nu la noi. am informat persoana in cauza ca sta la coada care nu era cazul si a intrat apoi unde trebuia. piesa a durat o ora si 10 si sper ca nu a plictisit mica dar aglomerata noastra audienta.pupici:)

Comentarii

Anonim a spus…
Păi dacă dai de veste înainte şi nu după spectacol, mă voi înghesui şi eu cu plăcere...şi voi aplauda...din partea ta...mai ales că nu costă...Nuţu

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...