Scrisoarea lui Visniec pentru EA. Nu o citi daca nu le-ai citit pe toate!

Iubito iti scriu din nou. Din pacate/sau din fericire nu iti voi mai scrie de acum inainte. Nu pentru ca nu am ce sa iti scriu. Am sute de ganduri si sentimente de impartasit. Doar ca nu mai simt sa o fac aici. As vrea sa le fac fata in fata. Ti-am scris multe si ti-am spus multe in aceste scrisori de pe blog. Cred ca e momentul sa ti le arat pe viu. Am scris multe si despre tine. Am scris cum te vad, cum mi te imaginez si cum ne vad. Mi se pare superb sa descopar si sa te descopar pe viu asa cum te descriam de cand nici nu iti stiam numele. Mi se pare de poveste toata aceasta parte a vietii mele ce mi se desfasoara acum pe "pelicula". Sunt las si nu am mereu nervul sa iti spun in fata ce simt si cred. Nu am curajul pentru ca mi-e teama uneori de singuratate, de reactii, de neintelegere de multe altele dar jur ca incerc sa schimb asta si sa spun si in viu grai ce cred si simt fara sa mai folosesc blogul. Devin patetic spunand mai multe pe blog decat in viata desi le simt pe toate atat de viu si puternic. Vreau sa cred ca ma intelegi ca nu o sa te freack-uiesc si ca nu vei fugi de ciudatul asta acum ca te-am aflat.
Se spune mereu ca atunci cand cauti devii disperat si nu vei gasi ce cauti si ai mari sanse sa sperii pe cei din jur ce poate te vor aproape. Se mai spune ca "atunci cand nu mai cauti vei gasi". NU cred deloc in aceste cuvinte. Eu te-am cautat cea mai mare parte a vietii mele si te descriam si te vedeam aievea in ultimul an. Oamenii din jur imi spuneau sa nu mai caut ca nu te voi gasi si ca te voi speria. Aud textul asta de un an. Nu i-am bagat in seama.. mi-am vazut de cale si te-am cautat stiind exact cine esti si cum arati, cum te misti, cum gandesti, cum ma tii de mana, cum respiri, cum vorbesti, cum ma saruti, cum razi, cum te uiti la mine, cum ma incurajezi, cum esti. Am stiut exact cine esti si cum sa te caut si acum nu regret ca am cautat pentru ca te-am aflat, sper eu. Nu conteaza cat te am langa mine pentru ca oricat te-as avea langa mine voi face totul sa ne bucuram de orice moment la maxim pentru ca eu cred ca am invatat foarte multe in 26 de ani si stiu unde am gresit in trecut si stiu acum sa te pretuiesc cel mai mult mai ales ca te-am gasit atat de greu. Mie mi-ar placea sa nu te mai caut niciodata, sa stiu ca te-am aflat pentru ultima data dar nu este in puterea mea sa spun asta si de aceea doar ma bucur de tine cat te am. Sper sa nu iti mai scriu. Singurul lucru pe care vreau sa il scriu sunt vederile din voiajurile mele in care vei fi cu mine dar nu fizic. Te sarut si abia astept sa te vad desi te-am vazut acum un minut.
Am auzit ceva interesant: "nu exist 'perfect', exista 'perfect pentru mine'"... asa este si cred ca am gasit asta, perfect pentru mine...

Comentarii

Lucian2050 a spus…
26 de ani neimpliniti..:P

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...